Vad ska jag hitta på för att nå mina mål?

 Jag sitter här och funderar över hur jag ska nå mina mål med träning. De mål jag har känner jag att jag snart vill nå för jag står inte ut med att köra powerwalks och gym utan hur länge som helst med samma målsättningar. Jag måste hela tiden inte nya grejer för att jag ska kunna hålla motivationen uppe.
 
Det som gäller nu är att jag med mina powerwalks vill få bättre kilometertider än vad jag går på idag. Jag måste komma ner ca 1 minut per kilometer och jag går ca 4 kilometer totalt när jag kör en powerwalk. Samtliga kilometer måste jag förbättra med dryga minuten för att jag ska nå mitt mål. Jag vill nå mina mål nu så snart som möjligt. Det är väl bara att försöka om och om igen. Ju mer jag tränar ju närmare mitt mål borde jag ju komma kan man tycka. Men det är ju uppenbarligen inte så lätt. Idag tex tyckte jag ändå att jag gick så fort som  jag bara kunde, ändå kommer jag inte ner i tid. Vad kan mer göra? Fler försök är nog det enda jag kan göra. Jag måste ju köra pw för att få ner mina tider. jag kan inte sitta här hemma och sen bara gå ut någon gång ibland och tro att jag bara fixar det en dag utan att kämpa liksom. Då vänder vi på detta istället. Om jag kör en pw på 4 kilometer och så misslyckas jag med att nå mitt mål. Kan det då funka om jag bara direkt efter min första runda kör en runda till på 4 kilometer? Det går förmodligen inte att få ner tiderna den gången , men träning jag får av att gå 8 kilometer istället för 4 kilometer bored ju göra någon nytta till senare powerwalks. Om jag sen väntar  med att powerwalka på ett tag och sen ger jag mig ut på en 4 kilometer lång runda, då kanske jag kan komma ner på dom tider som jag nu strävar efter. Det kan ju gå. För om jag gör 2 bra försök och totalt har kört  pw på 8 km, då kanske jag bara därför klarar att komma  ner den där minuten per kilometer som jag har som mål. Jag kanske kan bli fartblind typ. 8 kilometer är ju alltid tuffare att köra en 4 kilometer. Om jag gör 2 bra försök på en 8 kilometer lång runda då kanske 4 sen kan bli en lätt att fixa om jag är riktigt jävla het just den dagen jag försöker! 
 
På något sätt ska jag fixa detta utan att börja springa. Vad exakt som kommer att funka vet jag inte, men jag tänker fan inte ge mig om jag så ska köra pw 14 gånger i veckan eller mer än så.
 
 
 
 För mig räcker det ju ine att bara köra pw. Jag har mål med gymmet också. Mitt tänk är nästan samma här. Jag måste fan snart klara mina mål där så jag kan komma vidare liskom. Jag står inte ut med att hela tiden sträva efter samma mål vid varenda pass. 
 
Jag måste träna på för att klara mina mål, inget snack om att det är så. Jag har fått en galen tanke precis som med pw:n att om jag kör mer än dubbelt så mycket mot vad jag brukar under några dagar så kan jag kanske efter några dagar av mycket "megamycke" träning  ta lite vila. När man sen efter några dagar igen ställer sig på gymgolvet (taggad och sugen som fan) då kan jag prova att  köra ett kort pass med grym fokus på att nå de mål som jag skulle kunna sätta på ett enda gympass. De megapass jag kör kanske hjälper mig när jag sen kör ett lite kortare pass med bara fokus på att klara av mina mål. Jag tänker liksom att om jag bara tränar, tränar. tränar och tränar så borde jag tillslut sätta mina mål lätt som en plätt. 
 
 
 
  
Man får väl försöka vara flexibel och våga testa nya idêer som jag har. Jag måste i alla fall träna för att jag ska kunna nå mina mål, den saken kan man vara säker på. Hittar jag bara sätt som motiverar mig, då ska jag nog fan kunna nå mina mål också. 
 
Sammanfattning av detta inlägget.
1 Träna 
2 Hålla uppe motivationen
3 Kämpa SOM FAN mot olika mål.
4 Jag ska fixa att nå mina mål på något sätt, och jag ger mig aldrig.
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE