Vad händer efter semestern?

Nu är min semester över. Jag ska snart gå och lägga mig och i morgon ska jag börja jobba. Tyskland har percis vunnit VM i fotboll. Jag tippade Tyskland när VM startade för en månad sedan. Det är inte ofta som mina tips går in, men även jag kan få rätt ibland. 
 
Min semester har varit bra. Jag har druckit en del skumpa och jag har kunnat göra det precis när jag har känt för det. Det har varit lyx för mig. Jag har också ätit gott och slappat mycket. Jag har njutit av att bara vara ledig. Det har varit så skönt at kunna göra det.
 
Jag har kunnat träna mycket utan att behöva känna någon stress över att jag har någon tid att passa. Jag har tränat nästan varje dag i 4 veckors tid. Jag känner verkligen att jag har bra fart i kroppen nu. Nu gäller det verkligen att jag bara fortsätter att köra på.  Jag måste hitta massor av olika sätt att motivera mig på i framtiden. Jag har fått världens start på någonting som bara ska bli ännu bättre. Jag ska fan nå alla mina mål som jag har  med träningen!  Nu ger jag mig aldrig. Fan ta mig om jag slutar träna.
 
Jag har fått den semester som jag ville ha. Jag är nöjd med hur det har varit. I morgon ska jag tillbaka till vardagen med allt vad det innebär.  Jag ska som sagt träna på, men jag ska också förverkliga min ekonomiska dröm innan detta året är slut. Det blir någon tur till Stockholm i höst. Det blir väl ett annat party (kanske i Stockholm) när man är ledig. Och jul och nyår ska man ju också fira innan detta året är slut. Livet går vidare även efter att man har haft semester. Så är det ju faktiskt.
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE