Ursand Resort Camping!

 Efter min POWERWALK med i ett ruskigt tempo och en ännu ruskigare histora om hur en fängelsevistelse i Bolivia så tyckte jag att det var dags att käka lite. Jag gick till en av mina flera "favvorestauranger" som jag har i denna stan.
 
När jag satt och käka där så ringer farsan och frågar om jag vill hänga upp till Ursand och lira lite minigolf. 
Det kan jag vara med på tänkte jag och vi blev ett gäng på  7 pers som "taggade" upp till Ursand Resort och Camping.  Det är självaste Bert Karlsson fixar och grejar här nu och det märks väl med tanke på vad som nu finns där. Det är ju kul att det händer och har hänt grejer på Ursand i alla fall. Det kan man väl vara ganska säker på att det gör när Bert karlsson är i farten.  Vattenrutschkanor och stutsmattor lite överallt mm. Det är rätt coolt tycker jag.
 
När det gäller hur det gick i minigolfen så kan jag väl säga att bollen rullade inte riktigt som jag ville. Det var 14 olika banor och jag lyckades gå runt på 50 slag. Det blev ingen hole in one utan som bäst fixade jag någon bana på 2 slag och som sämst blev det 6 slag. Jag och brorsan blev delad 3 och brorsans tjej vann över oss allihop. Syrran gick runt på 48 slag, bara 2 slag bättre än mig och brorsan och hon blev alltså 2:a. De övriga slutade på en delad fjärde plats, så ingen blev sist. Jag är inte nöjd med min insats för jag vill alltid vinna och jag försökte verkligen, men det var ju trevligt i alla fall. och Ursand Resort och Camping har ju blivit ett riktigt coolt "place" sen Bert satte fart. Det tycker jag i alla fall.
 
 
 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE