Tur att jag gick ut på en pw i morse.

Det har varit en lång dag.
 
Jag har även idag hängt med mina syskon. Känner att det är bäst att passa på och umgås med dom när jag har möjlighet att träffa båda samtidigt.  Det är inte många tillfällen per år annars som vi kan träffas och det beror väl på rent praktiska skäl. Vi lever våra liv i helt olika städer, på mils avstånd från varandra. 
 
 
Idag började jag denna söndag med en "POWERWALK". Jag hittade en nytt sätt igen att motivera mig på, men jag återkommer om det i en videoblogg. 
 
 
Med ännu ett nytt tänk för att hjälpa mig att hålla motivationen uppe så höll jag ett ruskigt högt tempo under 60 minuter . Det var nog så nära jogging som man kan komma. Jag hade såklart mina lurar i öronen också, och ska vi stanna kvar vid ordet ruskigt så kan man verkligen säga det om den dokumentär som jag lyssnade på under dagens runda.
 
Den handlade om en kille som heter Jonas. Han åkte till Bolivia där han skulle  göra ett jobb som han trodde skulle ge honom mycket pengar när han kom hem till Sverige igen.  Men det sket sig kan man lugnt säga och han blev kvar i Boliva. De han sen berättar om är bara så ruskigt så jag är glad över att jag hörde på hans historia i morse istället för att tex lyssna nu ikväll. Hade jag suttit här och lyssnat på hela denna historien nu ikväll, då hade jag  inte vågat sova själv denna natten. Nu har det ju gått över 12 timmar sen jag hörde detta, så nu har chocken liksom lagt sig och jag tror att jag kommer att kunna sova i natt.
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE