Trött och mörbultad.

 
 
 
 
 
 
 Jag är bara för trött nu och det kommer säkert att märkas i detta inlägget.. Haha! Trött är jag, men jag kommer inte att kunna sova för jag är liksom inte trött på det sättet. Jag känner att jag inget orkar göra för hela kroppen känns mörbultad, men sova nu kommer jag inte att kunna göra heller.
 
Jag fattar inte! Jag är trött, men jag kan inte sova. Jag tränar för att orka mer, men idag i alla fall så orkar jag mindre. Varför är det så? Jag har ju egentligen inte gjort något annat än att köra en riktigt jävla grym pw. Kan inte allt bara var enklare? Typ, är man trött så kan man sova och tränar man så orkar man mer och det kan sen få göra mig trött så att jag kan sova när det är natten. 
 
I morgon ska jag köra på igen! Motivationen är ju på topp, trots att jag på ett sätt känner mig som ett lik. Jag vill egentligen gå ut redan nu köra en "power-pw", men riktigt så galen får jag inte vara. Jag kan inte gå ut och köra pw nu när klockan snart slår midnatt med min mörbultadade kropp. Tänk om jag går halvägs och inte orkar mer. Hur ska jag då komma hem när jag då har blivit trött och bara vill sova? 
 
 





C
07 July, kl. 18:45 | Blogg;

Kan du inte tracka med Runkeeper och visa dina resultat här på bloggen?
Hade varit spännande att se dina tider och hur de utvecklas.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE