Trodde jag skulle vara ensam ute.

 Jag har varit ute på en pw. Mitt i natten och jag var taggad som fan på att nå mitt mål.
 
Jag gick snabbt i början.  Kändes nästan som att jag var ute på en runda och var sterssad. Jag jagde ju en tid som jag som aldrig har kommit under med bara pw. När jag hade gott min första kilomter på denna natt-pw så klarade jag naturligtvis inte  målet. Jag misslyckades redan på den första kilometern även denna gången. Jag var futtiga 4 sekunder ifrån att klara tiden och nå mitt kilometermål. Fyra sketna sekunder!!! Det kändes surt, men jag visste i alla fall nu att kan jag hålla ett lite högre tempo då kommer jag ju under den där jäkla tiden som jag vill nå på en kilometer.
 
Jag ökade alltså lite trots att jag visste att jag inte kommer att nå mitt mål i natt heller. Jag måste ju få en bra tid på samtilga 4 kilometer som om jag ska klara mitt mål som jag har med min pw. När jag sen hade gått 2 kilometer till då var jag under mitt kilometer mål med 15 sekunder. På den sista kilometern så valde jag att bara skita i det och bara gå i ganska rask takt utan att bry mig om tiden.
 
Det blev en bra pw även denna gången, men jag får ta nya tag när det gäller att klara målet. 
 
 
Jag tänkte innan jag gick ut i natt att jag bör väl bli ganska ensam på min runda. Jag hade fel kan man lugnt säga.
 
Jag möter och går förbi flera personer som bara verkar vara ute och nattvandra. Ingen kör pw eller springer, men jag såg flera stycken som vara ute på nattpromenad. Jag stötte även på en medelålders kvinna som gick höll sina högklackade skor i handen medans hon gick barfota i natten. Hon frågade om jag hade cigg, men det hade jag ju inte. Jag gissar att denna kvinna var påväg hem från krogen och det är ju inte så skönt att gå i högklackat hem om man nu har ganska långt att gå.  Fast när man går barfota kan man ju trampa på glas och annat skit som kan skada fötterna. Varför har inte tjejer typ ett par vanliga skor i sin handväska? Dom har ju så mycket annat i den, men inga skor att promenera hem i under nattens sena timme. 
 
Minst 2 bilar tutade på mig. Jag tror det var på mig i alla fall. Det händer ibland, men det tillhör inte vanligheterna att det sker mitt i natten. Jag gissar att det var bloggfans i båda bilarna som tutade på mig. Den andra bilen som tutade på mig körde först förbi för att sen vända, komma tillbaka och stanna en bit bort ifrån mig. Jag var en bit bort från bilen, men om jag inte såg helt fel på långt håll så var det 2 tjejer som klev ur den  bilen som typ 30 sekunder tidigare hade tutat på mig.  Dom ropade  på mig. Dom var fans av min blogg och frågde om dom fick ta lite bilder med sina mobilkameror med med mig. Det fick dom såklart för dom var ju jättetrevliga och verkade vara snälla och goa liksom. 
 
Under nattens pw lyssande jag såklart också på en dokumentär. Den handlade om den sk KALIXHÄRVAN som handlade om en omfattande tjuvjaktshärva som nystades upp 1983. Nu vet man massor detta också. herregud vad mycket jag lär mig och får uppleva mycket när jag är ute på mina powerwalks.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE