Torsdag ❤️

 Jäklar vad detta kändes tufft! Jag har varit och tränat lite på gymmet. Jag kör på ganska konsekvent med några få övningar som jag tycker funkar för mig. Jag har gjort detta nu i ca 6 veckor det känns bra. 
 
Idag provade jag också 3 (för mig) nya övningar som jag innan träningspasset trodde att jag skulle klara ganska bra. Jag hade väl någon tanke om att de nya övningarna inte kommer att sitta perfekt, men att jag ändå skulle kunna klara av dom hyffsat. Så blev det inte...
 
Det var mycket tuffare än jag trodde. Jag klarade en av dom tre på ett sätt som jag tycker var godkänt, men dom 2 andra övningarna som jag också testade klarade jag inte alls. Ingenting liksom!!! Kändes nästan lite pinsamt att jag inte orkde. Jag hittade övningarna på Ida Wargs Youtube-kanal och just dom övningarna jag provade idag trodde jag inte var så tuffa som dom faktiskt var. Jag får vara glad att jag klarade av en av de nya övningarna och sen är det ju bara att kämpa vidare. Jag vill verkligen sätta alla tre någon dag, men jag fattar nu att krävs en hel del mer träning av mig och att jag har så jävla mycket kvar innan jag ens är  närheten av att nå mina mål med gymmandet. Jag är nöjd med dagens pass, för jävlar vad det tog bra i kroppen. Men jag klarade inte av målen som jag hade med dagens träningspass. Och jag är långt ifrån mitt övergripande mål med träningen. 
 
 Målen med dagens pass var:
 
1 Sätta alla tre (nya) övningar på ett ganska bra sätt. 
2. Orka mer än vad jag tidigare har gjort på de övningar som jag konsekvent nu i ca 6 veckors tid har kört på med.
 
Inget av de två punkterna här över satte jag idag. Jag är nöjd med dagens pass. Det var bra träning och jag lyckades ju sätta en av de tre nya övningarna som jag vågade prova. Det var ändå en skön känsla att hitta en ny grej som jag vet kommer att funka. Men det krävs väldigt mycket mer träning av mig för att jag ens ska vara i närheten av att nå alla målsättningar som jag har med min träning. Sätter jag dom 2 andra nya övningarna som jag inte klarde idag, då vet jag att dessa också funkar för mig. Men jag vet inte hur jag ska göra för att fixa de jag inte klarde idag. TRÄNA; TRÄNA och TRÄNA är väl det som gäller....
 
Bra ändå att jag känner mig sjukt nöjd med dagens träning trots några misslyckade försök på några nya övningar. Motivationen håller jag uppe i alla fall och det är ju det viktigaste. 
 
 
 
  
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE