Tankar om årets semester.

Det känns lite vemodigt när jag tänker på att jag bara har denna veckan kvar av årets semester. Jag känner mig däremot inte besviken på hur denna semster har varit. Jag har gjort allt de som jag innan sa till mig själv att jag skulle göra. Träna och röra på mig mycket var de som gällde.  
 
Jag tror det var det enda som jag verkligen lovade mig själv innan semestern att jag skulle göra. Jag är nöjd med hur jag har kört på med gym och pw och jag tror att jag nu denna veckan kommer att träna bättre än vad jag har gjort under någon annan vecka i år. Det känns just nu sjukt bra när jag kör och motivationen är på topp. 7 dagar denna veckan av rörelse och träning borde inte vara några problem så det siktar jag på att klara. 
 
 
Det blev ingen resa och jag hade inte förväntat mig att jag skulle fixa någon heller. Jag har inte pengar till sånt just nu. Jag prioriterar ju annat.  Jag sparar  pengar till att förverkliga en dröm som innebär jag, om jag vill sen ska kunna resa och ta semester före och efter  jag har min semester på sommaren. Det känns som att det är värt att skita i att åka på en  resa under detta året om jag från och med nästa år får ett ekonomisk situtation som innebär att man kan ta semster och dra iväg långt bort några gånger per år, under kanske resten av livet. Om jag gör sånt återstår ju att se, men möjligheten kommer defentift  att finnas efter att jag har förverkligat min ekonomiska dröm. Det känns coolt.
 
Jag känner väl inte för att börja jobba nästa vecka för man har det ju väldigt bra just nu, men samtidigt är det väl bra att allt blir som vanligt igen. Man har ett jobba att gå till och man får mer vardagliga rutiner, det finns väl något som är bra med de också. Jag är glad över att jag inte behöver gå upp sjukt tidigt när jag börjar jobba igen. Jag jobbar eftermiddag och kväll 2 veckor i rad. Jag får nu ta vara på de sista dagarna av min semester. På söndag säger jag hej då till min semster och börjar jobba igen. Det känns lite vemodigt redan nu, men några dagar till kan jag njuta av underbara lediga dagar innan jag kommer att börja längta efter ny ledighet igen.
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE