Söndag ❤️

 Hej!
 
Jag sitter här och är ganska nöjd. Jag har hur bra koll som helst på min "ekonomidröm" Jag skulle kunna sabba den väldigt enkelt för det är ju inte så svårt att plocka ut pengar (om man har några ) och bränna dom. Men jag har inga problem med att spara mina pengar istället.
 
Ibland kan jag tänka att jag ska låna pengar av mig själv och sen sätter jag tillbaka dom om en månad igen. Men samtidigt vet jag att om jag plockar ut pengar för att göra något utöver det vanliga då kommer jag att ångra mig sen. Jag prioriterar min ekonomidröm nu, och det känns så självklart eftersom jag har funderat så mycket på detta. Saker utöver det vanliga kan jag göra massor av sen när den grej är fixad. 
 
 
 
En annan sak som jag känner mig nöjd med är at jag gjorde en så sjukt bra pw igår. Bästa någonsin ju! Hur jag nu ska ta detta vidare vet jag inte riktigt än. Jag är nog ganska nöjd om jag håller ungefär samma tempo som jag gjorde igår, fast samtidigt vill jag ju orka köra 5-6 gånger i veckan också, i alla fall så länge det inte är för kallt ute. Får fundera ut hur jag ska kunna fixa detta på ett bra sätt. Det är ju motivationen det handlar om. Håller jag uppe den, då kanske jag snart börjar springa också. 
 
 
 
 
Ha en trevlig dag!
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE