Nattblogg!

 Jag sitter här mitt i natten och skapar ett blogginlägg. Det är ganska skönt och varför ska jag gå och lägga mig när jag ändå inte är trött.-
 
Jag har kommit hem efter att ha varit ute med brorsan, syrran och deras respektive. Farsan och hans fru var också med. Pappa fyller år i morgon och det var väl lite därför vi var ute i kväll.  Vi  käka lite gott. Jag tog en burgare och som dessert blev det lite kanel- basilika inlagda jordgubbar och vaniljglass.
 
 
 
 
Efter middagen blev hem och kolla fotbollen, matchen mellan Holland och Costa Rica. Jag höll på fel lag ingen. Jag hoppades att Costa Rica skulle vinna eftersom dom är lite underdogs, om man säger så. Men så blev det inte och jag har känt under detta VM nästan varenda lag som jag håller på förlorar. Men jag vill ju att dom mindre nationerna i fotbollen ska läxa upp dom stora och ikväll var det ju nära, men så blev det inte. Holland vann ju efter att matchen avgjordes på straffar. 
 
 
Jag har haft en bra kväll. Det är alltid roligt att träffa både brorsan och syrran. Det är alltid lugnt och avspänt. Man har en trevlig kväll och det är ju så det ska vara.
 
Får se om jag sover nu eller sitter uppe ett tag till.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE