Natt-pw

Jag vill ju träna minst lika mycket som jag gjorde under semestern. Hur ska jag bära mig åt när jag nu har börjat jobba igen? Jag får köra när jag har tid och framförallt fritid.
 
Jag har nu varit ute på en NATT-PW ! Jag lyssnade denna gången på en dokumentär om kärnvapen. Provsprängningar, hemska bomber och sånt.
 
 
 
 
Jag hade igång träningsappen också. Jag försöker slå lite olika  rekord som tidigare har registrerats i appen RUNKEEPER.  Man får ju tex reda på medelhastigheten per kilometer. Jag kan alltid gå tillbaka och kolla tidigare pw pass och hur siffrorna har sett ut där. Man kollar det bästa och sen försöker man med allt vad man äger och har att slå rekordet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 Det motiverar till träning när tävlingsinstikten kommer fram. Förhoppningsvis kommer mina resultat på tex medelhastighet per km bara att bli bättre och bättre. Så småningom kanske jag kommer till en punkt där jag inte längre kan slå personligt rekord medelhastighet per km genom att bara powerwalka. Jag kanske då måste börja springa. Om jag måste börja springa för att slå personliga rekord i pw, då är jag förmodligen ganska bra tränad och då kommer man nog automatiskt känna sig mer motiverad till att ta på sig löparskor istället för "pwskor" och ge sig ut på jakt mot ännu bättre tider per km. Bara att jag tänker så här gör att man blir motiverad och motvation (som jag har tjatat om hur mycket som helst) är ju skitviktig för mig om jag ska orka träna på under resten av mitt liv, typ. 
 
När jag var ute på min pw nu i natt så mötte jag ett gäng Japaner. Dom gick runt och skratta och tog bilder på buskar, träd, Vänern och båten som drog förbi. När jag mötte dom så slog jag ihop båda mina händer, bugade och sa heyhey. Dom fnittrade då till lite för att sedan buga tillbaka. Hela situationen blev rätt cool ju. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE