Nya undersökningar väntar.

 
 
 
 
 
Jag har haft lite mailkontakt med Mouna nu i dagarna (senast idag). Hon började med att berättade för mig att Scilife clinic har följt upp lite olika värden  under dom senaste månaderna som kort sagt gäller mitt hälsotillstånd. Vissa av dessa värden var för ett år sedan ganska höga och dom fortsätter tyvärr att vara för höga. Hon ville nu veta lite hur det går för mig när de gäller dom förändrinngar i min livstil som jag under året har gjort.
 
Hon sa också att det snart är dags för mig att göra en ny årliga undersökning och där ska man följa upp ALLA värdena. Vad exakt de är för värden vet jag egentligen inte. Ska jag kunna fatta allt med hela denna "hälsogrejen" så måste jag ju vara utbildad läkare.  Jag fokuserar bara på de jag vet att jag kan göra själv för att mina värden ska bli bättre. Resten hjälper Mouna och Scillife clinic mig med.
 
 När det gäller den årliga undersökningen (som kommer att äga rum i september)  så skriver Mouna att man kommer följa upp mina värden. Och därefter ska jag sätta mig ner med henne igen och diskutera vad man konkret kan göra för att alla mina värden ska bli bra.
 
När jag skrev til Mouna så berättade jag så mycket jag kunde om vad jag har klarat av att göra för bra förändringar och vilka resultat de har fått. Jag berättade också vad jag tycker är svårt med att ändra på livstilsfaktorer. Vissa saker är ju svårare än andra att ändra på liksom. Mouna svarade då att hon ändå tycker att jag är duktig som även tänker till kring de som inte är så lätt att ändra på när det gäller livstilsfaktorerana ur ett hälsoperspektiv. Hon skriver också att det som nu blir viktigt är att jag och hon hittar ett sätt som  optimerar min hälsa. 
 
Jag är så glad över att jag för ganska exakt ett år sedan nu kontaktade Scilife i Stockholm! Mycket bättre hjälp kan jag ju inte få när det gäller förbyggandet av allvarliga sjukdomar. Jag får än idag kritik av mängder av sk förståsigpåare som säger att detta med Scilife bara är skit, men förmodligen har ingen av dom som vräker ur sig negativ kritik ens varit i näreheten av att genomgå denna typen av hälsoprogram. Därför behöver jag ju inte ens lyssna med ett öra när dessa kritiker bara säger saker utan att egentligen veta någonting. Mouna är bara hur grym som helst! Det känns lyxigt verkligen få hjälp av henne! Och jag är bara så glad för det.
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE