Måndag ❤️

Bra dag detta! 
 
Jag har varit uppe sjukt tidigt i morse och jobbat hela dagen har jag också gjort. Ändå är jag inte det minsta trött. Efter jobbet "taggade" jag bort till gymmet.
 
 
Jag körde ett pass som kändes bra. Jag orkade med det jag hade planerat att köra. De övningar som jag nu har kört på en längre tid funkar. Jag både känner och ser resultat av denna träningen. Jag blir bättre på dom. Målet med gymmet nu är att jag ska köra på ca 25 -30 pass till på de övningar som jag nu har kört på med under 6 veckors tid. Jag har inget speciellt resultatmål så som jag hade med powerwalken. Jag är mer ute efter den där känslan av att jag bara blir bättre och bättre på allt jag tränar på gymmet. 
 
Jag känner och ser resultat redan nu alltså och det motiverar mig ju bara till att köra på. jag orkar medr nu än vad jag gjorde  för tex 6 veckor sedan. Bara den känslan motiverar mig till att träna på. jag har kommit ur det där att jag vill vila när jag känner mig trött och mörbultad i kroppen. Bättre att jag tränar ju. 
 
Jag har haft en bra dag känns det som. Uppe tidigt, men jag känner mig ändå nu hur pigg som helst! Jag har haft en lugn arbetsdag med bra körning. Jag har kört ett bra gympass och jag känner att jag bara vill fortsätta att träna på igen och igen. Jag mår bra nu och ännu bättre kommer allt att bli. Det är jag övertygad om. Jag är full av mycket sköna känslor såhär i början av veckan.  Bättre start på en vecka kan man nästan inte få!!
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE