Bättre att äta allt ute.

 
Jag har varit ute och fikat lite. Jag har nästan ingen mat hemma längre. Jag handlar nästan inte hem någonting överhuvudtaget. Jag går ut om jag blir sugen på något. Det finns så mycket matställen och cafêer i Vänersborg, och såklart på andra ställen också. Det är bara att välja och vraka liksom. 
 
Allt är bra med att äta mer ute och nästan aldrig hemma. Man får alltid färska grejer. Handlar man hem mat så har man ju ofta bröd liggande i flera dagar och man äter skiten också för man har ju köpt hem det. När man äter mycket ute så slipper man ju mycket av disken. Rätt skönt att slippa söla i vatten. När man inte handlar hem så mycket mat då slipper man ju bära tunga kassar. Man betalkar ju även för mat när man går och handlar. Att man sen ska behöva slita med att bära och laga den också känns ju bara sjukt onödigt. Bättre att bara gå till ett matställe och få allt serverat. Det är jju mer soft liksom. Det är  tråkigt att gå och handla. Jag känner alltid att jag bara vill göra något annat. Handla tillhör ju kategorin vardagligt "trökgöra" och sånt vill jag inte hålla på med för ofta. 
 
När ekonomin sen faller på plats så lär det nog bli ännu mer av det där "softa". Det kostar alla gånger lite mer, men jag äter gott och behöver inte slita med att fixa mat. Jag vill ju inte bli som ett rovdjur som ska jaga för att överleva liksom. Kan få allt serverat, äta gott och gå runt och softa så ska man göra de. Jag sliter ju och kämpar med så mycket annat i min vardag. Men att hålla på och slita med mat och bry mig om att försöka spara lite pengar på att äta  mer hemma... nej det gör jag inte. Där går gränsen. 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE