Jag har ändrat mig en del den senaste tiden.

 Det blir ingen powerwalk i natt. Jag pallar inte riktigt det också just nu. Jag skulle ändå kunna göra ett försök, men det gör jag fan inte. Inte nu mitt i natten. Men i morgon ska jag köra! Och då hoppas jag att jag kan fixa dom kilometertider som jag strävar efter. Det ska väl inte behöva vara så svårt. Jag behöver bara bli ca en minut snabbare på varje kilometer. Jag går totalt 4. 
 
Annars då?
 
Jag känner vädigt lugn och jag har varit så hela denna dagen. Jag känner mig bara som en avslappnad typ. Det är jätteskönt och en bidragande orsak är defentivt att jag nu bara tar en dag i taget. Jag funderar inte på vad jag har att göra om 2 dagar eller till helgen. Jag är så mycket mer fokuserad på nuet just nu än vad jag någonsin tidigare har varit. Jag har ändrat mig massor ju de senaste veckorna. 
 
Jag tar en dag i taget när det gäller allt.  Jag käner då att jag aldrig har så mycket att göra och därför blir jag inte heller stressad av något. Träningen bidrar ju säkert till att jag är mer avspänd, plus då allt annat som att leva i nuet och inte tänka längre fram en just en dag framåt i tiden.  Jag både ser och känner resultat av alla förändringar som jag har gjort, både med träning och andra tankesätt.
 
Jag har inte tränat så här bra, under en längre period på flera år. Jag fick en kickstart på min semester och nu kör jag lika mycket trots att har börjat jobba igen. Jag har nog inte tränat så här mycket  sedan pingistiden. Och det känns ju som att pingstiden då jag spelade själv var för en herrans massa år sedan. Nu känns det  så grymt att jag kör väldigt mycket igen. Det ska bli grymt kul att bara fortsätta och samtidigt få leva livet med en känsla av maximal avspändhet både på jobbet och på fritiden. Når jag mina mål och förverkligar min drömmar också så blir ju livet så nära perfekt man kan komma. 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE