Hej!

 Hej!
 
Jäklar vad varmt det är! Tropiskt hetta. Jag gillar värme, sommar och sol så jag klagar inte. Jag njuter hellre av det för innan man vet ordet av så kommer höstmörker, kyla och gråa trista dagar. Fattar inte att det finns folk som kan säga att dom inte gillar att det är varmt ute? Det är ju typ som att klaga på att man har för mycket pengar. 
 
 
 
 
 
 
När det gällar mina pengar och min "ekonomidröm" så fick jag in lite extra cash i denna veckan. Nästa vecka kommer ju lönen in och veckan efter den  har jag lite extra sommarpengar som rassalr in på kontot. En del av de pengar som kommer in vid varje enskilt tillfälle sätter jag i min dröm och sen i slutet av december så plockar jag ut mer än vad jag har handlat för. WOW !!!  
 
Grejen är bara nu att jag visste när jag startade detta med lilla dröm vad jag skulle göra med alla pengar som kommer in under detta året. Men nu är det ändå en enda liten detalj som jag inte känner mig trygg med och då blir det en liten del av alla pengar som jag inte kommer att investera vidare. Jag kommer att förverkliga min dröm ändå, men jag fick en "hål" i detta  som jag nu blev tvungen att "täppa" till.  För att jag ska klara min dröm så måste alla bitar falla på plats från början till slut. Får jag minsta bekymmer, eller vill ändra min "plan" då måste jag ha en annan lösning annars sabbar jag kanske allt och får börja om. Det är liksom synkat och ändrar jag på ett ställe då ändrar sig förutsättningarna på ett annat ställe osv.... Det behöver inte bli till det sämre bara för att jag ändrar min plan. Jag tror nog att det är bättre att vara flexibel än att bara bestämma sig för en sak och sen aldrig ändra även om något annat känns bättre. Bättre att ändra ju, om man tycker att något kan göras på ett bätre sätt. 
 
När det gäller min nu uteblivna sk investerig så avstår jag från den eftersom jag inte är säker på att det egentligen är en investering. Vad jag kan se så finns det en risk att jag får betala mer än vad jag får in  och då går jag ju m med back. Det handlar om 6000 kronor som jag nu istället väljer att inte göra ett skit med. Bättre att bara behålla 6000 kronor istället för att försöka göra en investering som jag tidigare trodde att jag skulle tjäna 12 000 kronor på genom att bara handla för 6000 kronor. Men trenden och min känsla säger mig att jag just med denna grej kan förlora hela beloppet på 6000 kronor och för att jag ska klara min dröm i år så får inte det hända. Jag behöver minst dom 6000 kronorna. Jag täpper till hålet genom att bara nöja mig med 6000 kronor in och inget ut.
 
Det är tur jag har sådan koll och är väl förberedd. Det känns som det är därför ändå allt går så lätt. Det kan uppstå ett och annat problem med min dröm, men det löser sig alltid när jag bara stannar upp och tänker till.  "TÄNKA FÖRST OCH HANDLA SEN" är något som jag känner är viktigt att jag håller mig till.
 
 
Allt är annars väldigt  konstigt när det kommer till pengar och ekonomi. Jag spenderar för att tjäna. Jag måste ha pengar för att kunna tjäna pengar och jag kan förlora allt ena dagen om jag gör en enda felberäkning, men nästa dag kan det som va fel dagen innan vara rätt att göra dagen efter och då kan man tjäna det dubbla av de pengar som man kanske dagen innan var påväg att förlora.
 
Alla dessa saker ingår verkligen i min dröm. Dessutom har jag varit så nära man kan komma att helt sabba min dröm. Men jag har inte gjort det och nu har alla "spärrar" släppt och det har blivit så mycket lättare att jobba med denna grej.  Jag räknar ofta väldigt fel, men jag räknar fel åt rätt håll. Jag får ofta in mer pengar än vad jag har räknat med och jag klarar att spara mer än vad jag tidigare har trott skulle vara möjligt. Det konstiga är bara att hur jag än vänder och vrider så kan jag inte förverkliga min dröm förrän i slutet av detta året. Inte ens när allt annat går bättre än förväntat. På ett sät ärdet lite sjukt att det kan vara så i affärer.
 
Nu får det bli en pw igen. Jag körde ju en i morse och nu kör vi igen. jag har mål som jag inte har klarat. Kanske fixar jag dessa mål nu. Dessutom vill jag ju bränna den middag med efterätt som jag unnade mig tidigare idag.
 
Ha en trevlig kväll!
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE