Fredag ❤️

 
 
 
 
Hej!
 
Idag är det fredag och jag har under fömddagen varit ute på en pw. Det gick väl bra även om jag stör mig lite på att det inte går snabbare. Jag förbättrar  inte mina kilometertider. Jag ligger på samma resultat som tidigare mätningar har visat.  Måste jag börja jogga och ägna mig åt löpning istället om jag ska kunna förbättra mina tider? Jag vet i alla fall att jag med löpning såklart slår mina nuvarande  powerwalktider, men springa är inte min grej. 
 
Jag går ju ändå bra och håller uppe ett högt tempo. Jag både ser och känner resultat som är till det bättre. Men jag vill ju också förbättra mig tidsmässigt.  Jag får väl ge mig själv en chans. Veckor av pw framöver med tidtagning måste väl ändå göra att jag förbättrar mina tider så småningom? Jag får ge mig själv en chans och inte vara så hård. Man får hoppas att tiderna blir bättre. Det borde ju bli så tycker jag.
 
 
Nu fortsätter denna dagen med mycket slappa. Ikväll ska jag jobba och efter att det arbetspasset är klart så ska jag försöka att "tagga" bort till gymmet och köra hårt. Om jag nu pallar efter kvällens arbete? Det är (bokstavligt talat) bara att köra. Båt, buss, bil eller träning spelar ingen roll. Kör bara kör....Det är ju i alla fall fredag!
 
Ha en trevlig dag!
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE