Favvofrukost!

 
Visst ser det gott ut? Ny "favvofrukost" har detta blivit och nyttigt är det ju också. Havregrynsgröt och så slänger jag på vad jag har. Frukt eller bär och det blir jättegott!  Jag dricker vatten för att jag inte ska få i mig massa onödigt skit av någon annan dryck. Jag vet inte om det finns något i mjölken som inte är bra, fast jag vill inte äta havregrynsgröt utan mjölk heller.
 
Nu ska jag ut på en långpromenad. Jag blev så motiverande av att ha igång appen RunKeeper igår så nu vill jag bara köra igen. Men inte samma sträcka som igår och någon pw blir det inte heller.  Jag kommer att vara ute några timmar nu och det är ju svårt att köra pw i flera timmar liksom. Detta blir en långpromenad och det är ett varv som jag har gått massor av gånger i flera års tid. En klassiker kan man ju kalla detta. Men jag har aldrig kollat  hur långt det är och vad jag har för medelhastighet per km osv. Nu kommer jag att få massor av information på en samma gång.
 
 Fan va kul det kommer att bli och se kartan och alla värden efter denna "megalånga" promenad som jag nu ska ta mig ut på. NU KÖR VI!!
 
Ha en trevlig dag!
 
 

Herr CrAzY
07 July, kl. 13:40 | Blogg; http://crazypp.blogg.se

http://youtu.be/lgb5VK06c28 checka in min video om specialgröt!

Med Vänliga Hälsningar
Herr CrAzY

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE