Ärlighet vara längst.

 Jag har varit ute på en PW! 90 minuter i solen blev det. Det kändes som jag hade ett bra "steg" idag. Bra steg, fokus och "power" under denna förmiddags "powerwalk"!
 
 
 
 
 
 
 
 
Man hittar ibland en del när man är ute och bara går. Pantflaskor eller burkar burkar ju inte vara helt ovanligt att jag hittar när jag är ute på promenad eller PW! Jag rotar inte i papperskorgar eller kollar överallt om jag hittar pant, men inte allt för sällan så ligger det bara precis på vägen där jag går ,eller lite vid sidan av. Då plockar jag med mig den. Det är ju en rätt skönt  att kunna tjäna lite pengar på att man bara är ute och går, även om det bara är 1 krona. 
 
Idag hittade jag ingen pant, men en patientbricka låg väldigt synligt vid vägen och skräpade i naturen. En patientbricka innehåller ju nästan alla uppgifter som finns att hitta om en person. Personnummer, namn, adress och telefonnummer står ju klart och tydligt på brickan. Hamnar den brickan hos någon som kanske inte är fullt lika ärligt som jag är, då kan ju faktiskt ägaren av brickan få sin identitet stulen. Polisstationen låg inte så långt ifrån där jag var ute och promenerade så jag lämnade in brickan där. Jag kunde naturligtvis ha skickat hem brickan med post till ägaren, men nu gjorde jag inte det. Nu när brickan är hos polisen så hamnar den väl inte i kriminella händer i alla fall. Frågan är om polisen kontaktar ägaren. Allting står ju på brickan, men dom jhar ju säkert massor av upphittade grejer på stationen så det skulle väl vara ett heltidsjobb att ringa runt eller på olika sätt försöka få tag i ägare till upphittade saker som har lämnats in.
 
 
Efter att jag hade varit ute på min PW och lämnat in en bricka till polisen så blev jag hungrig. Bara att hämta lite mat då. När jag stod utanför Koppargrillen och väntade på att dom skulle öppna så kom det förbi en kvinna som var journalist. Hon frågade mig om hon fick ställa 1 fråga och ta 1 bild. Det har jag inget emot sa jag. Det blev sen 4 frågor och 3 bilder, men det spelade ju ingen roll. Allt var ju över på 2 minuter ändå och frågorna handlade typ om vad jag har för "favvoplace" i Vänersborg. Efter att ha ställt sina frågor och tagit bilder med en kamera som säkert kostar 25 000 kronor så tackade hon så mycket och gick vidare. 
 
 
 
 
En bra start på denna dagen med en bra och fokusreda pw! Jag brukar ju lyssna på dokumentärprogram när jag är ute för att röra på mig. Idag blev det så också. Nu tror jag att jag vet anningen om lögnerna och mycker kring den försvunna DC 3:AN som försvann 1952. Regeringen sa ju kanske inte riktigt sanningen om vad som hade hänt då, men man kan lätt konstatera att sanningen alltid kommer fram. Därför är det en obestridd sanning att "ÄRLIGHET VARAR LÄNGST"!
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE