Så är det att jobba med detta.

Hemma igen efter en arbetsdag som egentligen har varit ganska tuff, fast ändå inte. Någonstans har jag liksom insett att det är bara att jobba på och inte fundera för mycket på sånt som kan vara jobbigt.
 
Idag gick jag upp klockan fem på morgonen. Men jag var ganska pigg när jag kom upp ur sängen och skulle gå in i duschen. Jag hade gott om tid också vilket man annars lätt kan sova bort på en morgon. Har man gott om tid så känns det bättre. Att starta dagen med att skynda sig är inte bra för det kan vara svårt att komma ur det där under dagen. Har man väl blivit som ett jagat djur så håller det gärna i sig. Men har man gott om tid innan man ska börja jobba  (som jag hade idag) då känns hela dagen på något sätt mycket mer behaglig.
 
När jag kom till jobbet krångla bussen lite, men det är bara att ta det med ro och på bästa sätt försöka lösa problemet. Stressar man och hetsar upp sig för det då blir det inte bättre. Jag tror faktiskt att det bara blir värre. Det uppstår så mycket små och stora problem under e hel arbetsdag så bryr man sig för mycket om allt de då mår man bara dåligt själv. Jag väljer att ta allt med ro. Jag har kört nu i flera år och de händer nästan aldrig något som jag inte har varit med om tidigare längre. Jag vet av erfarenhet att det bästa är att bara försöka ta de lugnt och vara helt avspänd. Du löser massor av problem och jobbiga situationer till det bättre, bara genom att behålla lugnet och försöka slappna av. Mer behöver man liksom inte göra.
 
Allt de som kan vara jobbigt tror jag att jag har lärt mig hantera efter några år bakom ratten. Gå upp på morgonen känns inte så illa som det en gång i tiden gjorde. En ganska lång dag klarar jag bra utan att bli väldigt trött. Jag försöker inte skynda mig under en arbetsdag utan allt får liksom ta den tid det tar. När jag har rast så ser jag till att ha rast och bara koppla av. Jag slösar inte onödigt mycket energi på saker som jag inte behöver bry mig om. Jag hittar hela tiden nya sätt som gör att allt bara känns bättre och bättre och mer behagligt. 
 
 
 

Lotta
01 January, kl. 21:11 | Blogg;

Hej Danne!
Som trogen läsare vet jag att du har jobbat med fönsterputs och att du gjort en instruktiv video på ämnet. Därför undrar jag nu, hur putsar man takfönster? Har precis flyttat till en lägenhet med sådana och skulle önska lite tips. Mina takfönster går ej att öppna, men de har vanliga fönster nedanför som är öppningsbara.
Tack på förhand!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE