Jobb och gym.

 Det har varit en lång dag med både jobb och gym. jag är lika trött som jag var igår. Man sitter liksom bara här och stirrar och orkar ingenting. 
 
Jobbhelgen har gått bra i alla fall. Allt som jag innan trodde skulle bli jobbigt kände jag knappt av. Efter jobbet idag så taggade jag alltså bort till gymmet. Jag var sugen att köra och då ska man ju göra det. Det blev väl inte ett jättebra pass. Jag var bättre under de dagarna jag var ledig, men jag tycker ändå det var bra att jag körde lite nyu trots allt jobbande med busskörningen denna helgen.
 
 
 
 
 
 
Nu är helgen över och imorgon börjar en ny vecka. Jag har massor att göra och vila från allt gör jag när jag sover. Det är tur att jag vet vad jag har att göra för då slipper jag att fundera. man bara kör på liksom. Grubblat och tänkt har jag gjort tillräckligt. 
 
Imorgon börjar det med tvättsugan och sen har jag soptunnor att köra. Jag ska städa ordentligt här hemma hela förmiddagen och efter dettta har jag en ny jobbdag. Samtidigt grejar jag säkert mer med min privatekonomi också. Jag har i alla fall något samtal att ringa och jag väntar på ett viktigt brev som jag bör få imorgon.  Allt gör jag för att komma ett steg närmare ett förverkligande av min dröm
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE