Ganska skönt trött nu.

 
Klockan är åtta på kvällen, men det känns för mig som om det är mitt i natten. Jag är väldigt trött efter all träning som jag nu har tagit mig igenom under 3 dagar. Fast man är ganska skönt trött. Jag är ju faktiskt hellre trött av att jag har tränat mycket än att jag blir trött och helt mörbultad i kroppen av en massa jobb och annat som inte alls har med träningen att göra. Ibland blir man ju bara trött för att man inte tränar också. Ska jag vara trött och seg vilket jag ofta är då är det lika bra att vara det när man har tränat på gymmet. Jag lär sova gott inatt i alla fall för det gör jag alltid då jag har bra träningsperioder.
 
Det lär nog behövas och jag känner att jag vill vara pigg och utvilad inför helgens arbete. Jag vill såklart inte känna mig helt slut innan ens arbetsdagen drar igång. Det gör jag ibland och det beror säkert oftast på att jag har sovit dåligt. Så inatt hoppas jag på god nattsömn. Jag ska också se till att jag är nere i god tid innan jag drar igång mina arbetsdagar i helgen. Jag vill inte starta dessa dagar med stress och det där jagandet efter tiden. Jag ska gå till jobbet i god tid och se till att bara ta det lugnt hela vägen till jobbet. Då känns det mer lugnt och avspänt när man väl drar igång och sånt tycker jag är viktigt.
 
Det blir tufft i att köra i helgen. Av erfarenhet så kan jag se det genom att bara titta i mitt pass. Det är inte sjukt långa dagar, men det finns mycket annat som jag tror gör att man får bita ihop lite extra nu helgen. Det är ju bara att jobba på. Någon träning blir det inte denna helgen. Jag tror inte heller att det blir något på måndag.  Jag lär nog vänta tills på tisdag, men då kör jag nog varje dag nästan hela veckan. Nu vilar jag några dagar, fast jag jobbar ju också. Jag blir trött på något sätt hur jag än vänder och vrider, men jag föredrar att bli trött av mycket träning för av det känner man sig ändå som piggast. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE