Ganska mörbultad och trött.

Hoppas ni har en bra söndag. Själv känner jag mig ganska trött och mörbultad. Allt jobbande och kämpande med annat gör att man lätt glömmer att koppla av. Eller så tycker man att man inte har tid att slappa för det finns ju alltid något annat som man kan göra.
 
Jag grejar såklart mycket med att få privatekonomin som jag vill ha den. Som jag har sagt tidigare så går allt jättebra. Nästan varje dag känner jag att jag gör något som sen tar mig närmare slutmålet. Det känns ju bra att det går så enkelt bara jag gör något, men jag blir såklart ganska trött av det också. Det känns trots allt motiverande att bara fortsätta tills jag har fixat allt med min privatekonomi. Det är värt varenda dag av slit med detta för jag kommer att få så mycket tillbaka etter att detta är klart. Får man "lön för mödan" så är det ju ofta värt besväret.
 
 
 
 
Lite mat har det blivit denna söndag. Jag tog med en liten hög med guldpengar som jag sen spenderade på "kopparn" (Koppargrillen) 
 
 
 
 
Nu ska jag väl försöka slappa lite om jag känner att jag klarar det. Ikväll har jag tvättsugan och sen är denna helgen över och imorgon står man på jobbet igen tidigt på morgonen för att sen vara där i 13 timmar. Sånt är livet..
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE