Det går snabbare än jag trodde.

Jag kämpar på med att förverkliga min dröm om att få min privatekonomi precis som jag vill ha den. När jag håller på så kommer det liksom fram mer grejer som är bra att veta. Allt jag lär mig bara genom att hålla på med detta gör att jag bara känner mig ännu tryggare och det blir bara ännu bättre när allt sen faller på plats.
 
Jag fattar inte riktigt hur allt kan gå så bra. När jag planerade var jag skulle vara med sparande och annat som har med mitt privatekonomiska läge att göra så trodde jag att allt de som jag nu har hunnit med under januari månad inte skulle var klart förrän i mars månad. Jag ligger liksom 2 månader före nu.
 
Mycket kan ju sen göra så att jag det inte går lika snabbt framåt som det nu har gjort i början. Men ingenting talar för att det ska gå sämre, bara bättre. Det känns helt fantastiskt och samtidigt har jag svårt att fatta hur allt kan gå så bra. Jag hade ju ställt in mig på en något trögare start och det har blivit precis tvärtom. Håller jag samma tempo hela vägen nu då är detta klart på 4 månader istället för 12, men jag vågar inte riktigt säga att det blir så än. Jag blir grymt "taggad" av den tanken i alla fall och jag vill bara fortsätta med detta tills jag är i "mål".
 
När ekonomin faller på plats precis som jag vill ha den då finns det så mycket annat som helt automatiskt också kommer att bli så mycket bättre. Jag bara älskar allt detta nu! Men jag måste tänka på att verkligen kämpa in detta eftersom ingenting är klart just nu. Sen är det ju klart och då finns det så mycket som jag inte behöver grubbla över när det gäller pengar och ekonomi. Jag kommer inte att bli rikare, men jag kommer att må väldigt bra av att jag har den ekonomiska situation som jag länge har drömt om. Det kommer att kännas så häftigt på något sätt. Den känslan när detta är klart kommer jag nog aldrig att kunna beskriva, men den kommer att finnas där  hos mig snart. Kanske mycket tidigre än vad jag först drömde om.
 
 
       
 
    

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE