2014 01 27

Uppe tidigt är jag och grejar med allt möjligt. Vardagligt "trökgöra" har man att ta tag i. Det ser ut som någon har släppt en bomb här hemma. Rörigt och grejer ligger överallt. Är jag uppe tidigt så hinner jag i alla fall med  att få gjort mycket. Jag får alltid gjort mycket under morgonen.
 
Jag fortsätter såklart också att greja med sånt som ingår i var mans privatekonomi. Jag har nu kommit till en punkt där jag grubblar lite på om jag tycker att det är värt att lägga ut  mer än vad jag idag gör. Jag räknar ju alltid fasta kostnader per år. Vad kostar det att ha en viss grej, eller någon typ av försäkring per år? Någonstans i allt ska man försöka komma på vad som är rätt att prioritera. Jag tänker kring den ekonomin jag kommer at få och inte så mycket på den ekonomin jag idag har. Vissa saker som jag idag gör hade jag aldrig gjort om jag inte hade vetat att jag om några månader kommer att ha en mycket stabilare och tryggare privatekonomi.
 
Jag har just idag också fått gjort lika mycket på en månad som jag från början hade planerat att göra på tre månader. Det känns ju naturligtvis bra. Då blir man ju fortare färdig. Jag vet ju vad jag vill åstakomma och hur mycket pengar jag behöver för att nå mina mål med vad jag vill med min privatekonomi.  När jag sen är klar då behöver jag inte grubbla, tänka och greja med detta mer. Då har jag liksom gjort vad jag kan i detta.
 
 Det viktigaste är att jag mår bra och att jag känner att detta är det jag tror är rätt. Vad som är rätt att göra och priorotera det kan man ju egentligen aldrig veta. Jag kan ju liksom inte säga att det jag gör är rätt. Men för mig känns det rätt. Vad som är rätt eller fel vet jag säkert efteråt, men jag hoppas oavsett att jag känner när jag liksom är klar att jag har gjort vad som känns rimligt för mig att göra med min privatekonomi. 
 
Nu ska jag greja mer med vardaglig "trökgöra" och i eftermiddag har jag jobb igen.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE