2014 01 08

 Direkt efter att jag hade sovit bort förmiddagen så blev det som vanligt ganska bråttom. Jag skulle klippa och färga mitt hår före jobbet idag. Det behövdes nu och jag trivs ju betydligt bättre med mig själv när det är färgat och klippt. 
 
 
Sen efter att jag hade varit hos frissan så var det bara att ta sig bort till jobbet. Jag har haft en vanlig dag på jobbet kan man säga. Just nu sitter jag här och lyssnar på Karlavagnen. Det har blivit mitt sätt att varva ner på kvällen och det är något som funkar. 
 
Snart ska jag sova. I morgon får man ta nya tag med jobb. Får se om jag får något mer gjort än arbete. Jag bryr mig ärligt talat inte just nu. Det är bara skönt att sova ut. Jag mår bra. Om några månader förverkligar jag en dröm som jag har haft i flera år. Jag är nyklippt och trivs med mig själv. Jag myser och lyssnar på Karlavagnen. Så vad man mer behöver jag göra när mycket ändå är så bra?
 
 

Jonte
01 January, kl. 10:02 | Blogg;

Hur går det med träningen Danne?

Anonym
01 January, kl. 13:59 | Blogg;

Hej Danne!
Jag tänkte också att jag skulle ta tag i det här med träningen under 2014 och skärpa mig ordentligt för en gångs skull. Problemet är bara att jag har så svårt att gå upp på morgonen och att gå och lägga mig i tid på kvällen. Är Student så det finns liksom inget jobb som tvingar upp mig ur sängen. Har du något tips?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE