2014 01 03

Nu är man uppe igen. Jag tar någon banan till frukost och sen ska man snart sitta i någon buss på jobbet. Jag sov bra i natt. Bättre än på 2 veckor. Men när man väl är igång med mycket jobb så är det inga problem att somna på kvällen. 
 
Jag har ganska mycket jobb nu och mycket mer hinner jag liksom inte göra eftersom jag väljer att sova ut på morgonen. Jag får väl gjort en del, men jag skulle vilja att allt går lite snabbare. När jag väl gör något då går det ju som vanligt av bara farten, men jag hinner ju inte alltid ta tag i saker eftersom jag sover bort tiden och sen måste man ju jobba också. Det är lite segt, men jag kämpar på och det är väl bara att göra så. 
 
När det gäller det jag vill göra med min ekonomi i år så kan jag bara säga att allt går väldigt bra och jag har inte fått den där sega starten som jag trodde innan att jag skulle få. Jag ligger ganska mycket plus i min planerade budget som jag tänker vara stenhård med att följa till detta är klart. 
 
Jag får lite gjort som sagt och det löser sig väl ändå med allt på något sätt. Jag skulle bara vilja att allt går lite snabbare, fast även om det gjorde det så hade jag väl inte varit nöjd ändå. Då hade man väl velat att allt ska vara klart innan man ens hinner börja. Allting tar ju sin tid och det får jag ju acceptera medans jag jobbar och sover.
 
Ha en bra dag !
 
 

Eline
01 January, kl. 12:02 | Blogg;

Ses vi på gymmet imorgon klockan 05:00, Danne?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE