2014 01 02

Godmorgon.
 
Jag har varit ganska slö ett tag. Mycket ledig och en känsla av att mycket som jag vill få gjort kan jag vänta med till 2014. Nu har det gått någon dag eller två på det nya året och nu kommer det att bli lite fart på mig igen.
 
Nu börjar jag jobba igen på allvar. Jag har ganska mycket jobb nu i 4 dagar. Jag ska försöka at vara duktig och ta mig bort till gymmet också. Får se om jag fixar det i morgon i alla fall. Ställer jag klockan och är "taggad" på att bara ta mig till gymmet så vet jag ju sen att när jag väl tränar så går det bra. 
 
Jag har nu under morgonen ringt en kvinna som ska hjälpa mig med en försäkring. Hon ska strax ringa tillbaka till mig. Jag kollar ju över mina olika försäkringar varje år och jag har liksom kommit på att jag kanske behöver en till. Fast jag är ändå inte säker. Ibland blir det nästan dyrare att ha vissa  försäkringar än att bara betala om det skulle hända  något. Det gäller naturligtvis inte allt, men i vissa fall är det ju så. Självrisk och kanske annat är liksom dyrare än om olyckan skulle vara framme, och då är det ju inte värt att ha den försäkringen liksom. Det blir intressant att höra vad som gäller med just detta som jag snart ska få hjälp med. Vad gäller, vad krävs, självrisk och årsavgift är sånt som jag alltid funderar kring innan jag väljer om jag ska ta en viss försäkring eller inte.
 
Nu ska jag snart dra till jobbet. 
 
 
Ha en bra dag !
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE