Kvällens tankar.

Helgen börjar lida mot sitt slut och imorgon börjar en ny vecka av ganska mycket arbete, men också ganska mycket ledigt. Jag jobbar 3 riktigt långa dagar och sen är jag ledig 4 dagar på rad. 
 
I helgen har jag tagit det ganska lugnt. Det känns som jag mest har laddat batterierna för nästa vecka. Jag har inte bara mycket jobb utan jag vill ju träna mycket också. Jag har tränat  lite idag. Det gjorde jag mest för att jag vet att jag inte kommer att orka att köra något nu under 3 dagar. Det är för långa arbetsdagar för att jag ska orka göra något mer under dessa 3 dagar som jag jobbar. Riktigt så grym är jag inte så jag fixar att jobba så mycket och sen gå och träna. Jag tycker ändå att jag hitter en bra balans mellan jobb, träning och vila. Ibland kan jag känna att jag jobbar lite för mycket så att jag inte orkar träna, men det går ju att ta igen när man väl har kortare arbetsdagar eller är helt  ledig. Det funkar om man bara vill liksom.
 
Jag jobbar även på med min dröm. Jag kommer att slutföra detta och helst så fort som möjligt. Jag tänker ibland att jag ska släppa lite på mitt maxsparande av pengar. Men jag gör inte det. Kanske är jag rädd för att jag ska misslyckas med att förverkliga min dröm och då känns det bättre att liksom "idiotspara" pengar istället. Då känns det i alla fall tryggare för mig även om det såklart känns helt fel att inte unna sig så mycket när det ekonomiskt nu går väldigt bra. Balansen mellan hur mycket jag ska spara och spendera är svår. Jag kan ju spendera tänker jag. Men jag tänker samtidigt på att det kan komma en oväntad utgift och kommer den och jag samtidigt unnar mig så kanske jag inte kalara detta. Fast någonstans innerst inne så vet jag också att jag fixar detta även om jag skulle lossa på lite sparpengar, men ändå så kör jag stenhårt med sparandet till allt är klart. Jag är sån liksom.
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE