Jag har ju en annan dröm också.

Drömmen med att få en privatekonomin som jag vill ha den är en sak som naturligtvis känns otroligt viktigt för mig att fixa eftersom jag i så många år har gått runt och funderat på det. Men jag har ju haft en dröm till som jag säkert har funderat på ännu mer. Jag vill ju få ett hem som jag blir hundra procent nöjd med.
 
Som det ser ut just nu så är det mycket som är bra. Jag bor nära centrum och jag har också nära till jobbet. Jag bor i en tvåa som är lagom för mig. Jag har bra grannar och hyran är ganska låg. Vad är det jag då inte är nöjd med? 
 
 De mesta är så gammalt och slitet och eftersom det är på det viset så blir det svårt att få till det här hemma så man trvis med hur det ser ut. Jag vill såklart ha nytt och fräscht och lite stil på detta. Det är defentivt min dröm, men den känns otroligt svår att fixa för detta verkar ju vara  ett evighets projekt som jag fan inte ens är säker på att jag någonsin kommer att bli färdig. Jag vet nog vad jag vill göra, men jag har ingen bra lösning på hur jag få denna drömmen att bli verklighet.  Det finns ju naturligvis saker jag kan göra, men ingenting av allt som man kanske skulle kunna göra känns som ett bra alternativ. De  känns bara för stort och för mycket att ta tag i. Allt tar även för lång tid. Det känns som en evighet att komma till punken där jag blir hundra procent nöjd med allt. Ska jag köra på gammalt hederligt sparande då pratar vi ju många år av kämpande med detta. Jag tycker inte det känns värt att ägna flera år av mitt liv åt att spara pengar till renovering. Dessutom är det ju inte säkert att man lyckas i alla fall och då har man ägnat flera år av sitt liv till att spara pengar istället för att ha kul för dom här och nu. Jag kan naturligtvis låna pengar, men då får jag ju en sämre ekonomisk situtaion och jag vill nog hellre ha en stabil och bra ekonomisk situtaion än ett nyrenoverat hem. 
 
Flytta är ju ett annat alternativ som jag också många gånger har tänkt på. Men det svåra då blir ju att hitta något som jag blir nöjd med till hundra procent. Jag kanske kan flytta till något som jag inte behöver renovera upp lika mycket, men det blir ju samma problem på något sätt. Hur ska jag liksom lösa det? "Renoveringsproblemet" blir ju lätt kvar eftersom det inte är troligt att jag hittar ett boende som man bara blir nöjd med ut att göra någon förändring. Dessutom är det ju så att allt de som är bra med mitt boende idag kanske blir sämre om jag flyttar och då blir jag ju inte nöjd  i alla fall.
 
Det känns som en hopplös uppgift. Hur jag än vänder och vrider så är det ett för stort projekt som jag inte vill ägna flera år av mitt liv åt. Jag vet kanske inte ens hur jag egnetligen skulle vilja ha det.
 
Jag tänker ibland att jag kanske kan börja göra någonting, men det känns ändå för stort för mig. Jag tröttnar direkt på bara tanken på att tex tapetsera om, byta golv i köket eller bara slänga ut spisen och köpa en ny. Om jag redan där liksom är trött på skiten, då blir det ju såklart väldigt tufft när detta med att få ett hem så jag blir nöjd handlar om så sjukt mycket mer än tapeter, golv och en ny spis.
 
Jag ska naturligtvis inte ge upp min dröm, men jag kanske måste vänja mig vid tanken på att detta är en för stor grej för mig och att jag logiskt sett kanske inte ska räkna med att jag kan fixa allt som jag vill ha det. Det blir mer en vison och något att hoppas på. Det kan vara en dröm som kanske kan bli verklighet. Det är ju svårt att fixa detta när jag hela tiden känner att allt som man behöver göra (vad det än är) bara är för stort och för mycket för mig. Det kanske löser sig någon dag så jag blir nöjd. Jag kan ju alltid hoppas på det i alla fall.
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE