Då idag och nu.

Jag har haft ganska softa dagar. Jag har varit ledig nu i 2 dagar och jag nästan inte gjort någonting. när jag har varit ledig har jag mest suttit i massagestolen och tittat på TV. Kanske har jag flyttat mig från massagestolen till soffan eller så har jag legat och sovit i min säng mitt på dagen. Allt är rätt soft och jag tycker det är skönt att inte ha haft ett skit att göra. Jag ser bara till att ha det bra och jag gör percis vad jag känner för att göra just för stunden. 
 
Idag har jag varit på gymmet och kört lite. Det börjar kännas lite tråkigt att vara där nu. Jag måste nog hitta på något så att detta blir roligare för jag vill inte lägga av. Risken finns nu känner jag och den känslan av att man inte orkar bry sig om att träna längre vill jag bara komma ur. Hur vet jag inte, men jag kommer nog på något.
 
Nu ska jag göra mig klar för lite arbete. Jag har jobb hela helgen nu, men det mesta kommer fortsättningsvis också vara ganska "soft". I några veckor framöver är jag alltid ledig minst 3 dagar på en och samma vecka. Jag har ju också bestämt mig för att "softa in min ekonomiska dröm som jag ändå ska fixa i år. Men allt känns bara lugnt och jag behöver inte göra så mycket för allt löser sig tids nog i alla fall. 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE