2014 02 11

 
Allt är så bra! Jag har kommit hem från jobbet och det har varit en lugn arbetsdag. Jag är helt avspänd och mår väldigt bra. Jag grubblar inte så mycket som jag annrs brukar göra. Det är rätt skönt och inte tänka så mycket på någonting. Jag gör som jag gör och funderar inte så mycket på om jag har gjort rätt eller fel. Jag gör ändå alltid så gott jag kan och då blir det rätt oavsett om någon annan tycker något annat. 
 
Mycket mer än bara jobbet känns bra just nu. Träningen går ju bra. (IIII)---------(IIII) Även om jag inte ska träna idag så känner jag att det är bra fart i kroppen på mig eftersom jag har tränat bra den senaste tiden. Jag har ändrat lite på mina matvanor igen för jag vill ju gå ner mer i vikt. Jag har inte märkt så mycket på vikten än, men jag har förändrat allt som jag ville ändra och det känns bra att jag klarade av att ändra mina matvanor ganska mycket bara från en dag till en annan och sen kör jag bara på där också. 
 
Drömmen om att få den privatekonomi som jag vill ha känns stabilare än någonsin. Den egentligen redan på plats, fast ändå inte. men jag väljer att softa in resten och det gör att jag redan kan börja unna mig mer och ha det bra och sen när allt faller på olats så blir det bara ännu bättre och sen är det ju bara bäst.      
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE