Vad tänker man ikväll då?

Jag sitter här och gör några sista uträkningar på min "ekonomidröm". Jag har faktiskt missat lite detaljer och var tvungen att liksom tänka om lite. Jag får leva på lite mindre pengar nu än vad jag från början hade räknat med. Det kommer ändå att funka och om ca 3 veckor så har jag ändå dragit in alla pengar som jag behöver för att sen kunna säga att jag har förverkligat min dröm. 
 
Men mitt lilla räknefel gör att jag får vara extremt noga in i det sista. Detta är verkligen inte klart förrän det är klart. Jag har gjort fler misstag under året än bara ett räknefel på denna grejen. Men jag ångrar ändå ingenting. Det är ju väldigt svårt att göra precis allt rätt under så lång tid som jag har hållit på med detta. Dessutom är det ju helt meningslöst att sitta här och ångra saker. När jag har tänkt färdig på det jag ångrar så kommer jag fortfarande att ångra de jag ångrar. Jag vet att om jag hade gjort vissa saker annorlunda med min ekonomidröm så hade detta varit klart långt tidigare. Men detta blir ju klart nu om ca 3 veckor och då är jag ju nöjd i alla fall. 
 
Jag har mycket tankar just nu som snurrar runt i mitt huvud, fast nu har jag ju tid att sitta här och grubbla till sent på kvällarna. Jag behöver behöver ju inte gå och lägga mig så tidigt längre. Nu har jag dom arbetstider som jag länge har strävat efter att få. Bara eftermiddag och kvällar  blir det nu framöver när jag jobbar. Jag är ledig resten av denna veckan och även måndag nästa vecka. Nu lär jag nog få ordning på sömnen som jag ofta kan känna att jag får för lite av. Som det har varit länge nu så har jag perioder då jag är jättetrött och jag kan ofta inte sova så mycket som jag skulle vilja och behöver. När jag väl har tid att sova länge  då vaknar man ofta för tidigt på morgonen eftersom man har så många arbetsdagar varje vecka, hela året där man måste gå upp sjukt tidigt. Nu får jag regelbudna arbetstider, samtidigt som jag får sova mycket. 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE