Snart är denna veckan över också.

Ytterligare en kväll då jag sitter här tänker. Jag kollar på Musikhjälpen på SVT FLOW. Jag kan inte riktigt slita mig från detta. Detta har varit på hela dagen nu  Och jag har följt detta ganska mycket under hela denna veckan också. Kommer nog att kännas lite konstigt när Musikhjälpen om ca 2 timmar avslutar sina sändning för denna gången.
 
 Annars känner jag mig som jag tidigare har beskrivit ganska tom. Jag orkar inte riktigt mer. När det gäller jobbet så är jag glad över att jag inte behöver gå och lägga mig tidigt på kvällarna längre. Nu jobbar jag bara eftermiddagar och kvällar. Jag orkar ändå inte riktigt jobba fulla veckor. Denna veckan har jag jobbat 3 dagar och som jag känner nu så tror jag inte att jag fixar mycket mer än 3 dagar nästa vecka heller. Jag är för trött och allt omkring mig just nu känns lite för tufft och jobbigt.
 
Eftersom jag inte behöver bry mig om att gå upp så sjukt tidigt på morgonen längre så försöker jag sova länge på morgonen. Den sk biologiska klockan i mig verkar stå på 05:00 på morgonen. När jag än går och lägger mig för att sova på kvällen så har jag under denna veckan alltid vaknat klockan 05:00 på morgonen. Jag somnar om efter en stund, men jag vill inte ens vakna sjukt tidigt längre. 
 
Jag är väldigt mycket i nuet. Så fort jag råkar tänka lite för långt fram så käner jag att jag bara inte orkar bry mig. Det blir för mycket direkt och det bästa jag då kan göra är nog att bara fundera kring nuet. Är jag trött får jag sova, är jag hungrig så får jag äta och om jag inte orkar göra något så får det väl vara så då.
 
Nu är denna veckan snart över. Jag ska sitta här och följa Musikhjälpen SVT FLOW till slutet och sen kommer det att kännas lite vemodigt att Musikhjälpen är över för denna gången, men det kommer väl säkert tillbaka nästa år igen.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE