Sånt är livet just nu

Har inte bloggat på ett tag. Jag kände att jag behövde ett "break" från bloggen. Under detta lilla uppehåll har jag ändå tänkt att jag ska skriva något varje dag, men jag har bara inte haft någon lust.  Jag vet inte hur mycket jag egentligen har lust att skriva ikväll heller. Jag har inte så mycket att skriva och berätta om. Kanske är är det dags att sluta med bloggen en gång för alla?  Jag har inte bestämt mig och det är inte lätt att bara lägga ner något som man har hållit på med sedan 2008. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Jag är väldigt trött och känner mig ganska tom. Dagarna går och jag gör de jag behöver få gjort, men inte mer. Jag har i alla fall varit en hel del med min familj och mina vänner. Det har känts bra såklart.

Det är bara 10 dagar kvar innan jag ska förverkliga min dröm om att få den privatekonomi som jag alltid har velat ha. Jag lever just nu på väldigt lite pengar. Det känns lite konstigt att jag nu varje dag sitter och funderar på om jag har råd att överhuvudtaget gå ut och köpa någonting alls. Jag lagar ganska mycket egen mat nu. Jag har inte råd att gå ut och äta eftersom jag bara måste klara att förverkliga min dröm om 10 dagar. Jag sabbar allt om jag inte håller budget och det vore ju åt helvete om detta händer efter nästan ett års arbete med min dröm. Vissa dagar har jag knappt ätit någonting. Det handlar inte bara om att jag måste spara mina pengar utan det är också så att jag är för trött och känner för mycket tomhet. Jag orkar inte ens gå ut och hämta mat, även om jag skulle ha pengar till. Idag var det första gången under denna veckan som jag gick ut och köpte lite lunch. Annars har jag bara lagat egen mat eller så har jag nästan inte ätit alls. Sånt är livet just nu.

 Jag rasar i i vikt nu i alla fall. Det kan man lugnt säga. Om jag rasar lika mycket till som jag nu har gjort på 2 veckor då kan det nog vara farligt att gå ner mer i vikt. Jag får väl ringa Mouna och fråga hur jag ska gå vidare sedan. Jag tror inte hon blir jätteglad över att jag inte äter så mycket, men samtidigt har hon ju sagt att jag inte ska äta för mycket och att jag måste gå ner i vikt för jag var ju i alla fall i akut behov av det för över ett år sedan. Hon vill ju också att jag ska laga mer mat själv så hon kanske blir nöjd med mig nu när jag rasar i vikt, äter mindre och lagar mer mat här hemma. När nya köket sen kommer upp i januari nästa år så kanske det blir ännu mer egen lagad mat. Jag har lite kommit in i detta nu där jag steker, kokar, kryddar, saltar och syrar. 

 

Det är svårt att beskriva hur jag mår just nu. Stundtals mår jag ganska bra, men jag är trött. Jag känner mig tom och jag orkar inte köra på med allt som jag tidigare har gjort. Jag tar ganska mycket ledigt från jobbet. Det känns bra att vara det, fast jag kan inte göra så mycket med den ledigheten jag har. Jag har ju inte så mycket pengar att bolla med just nu, men om 10 dagar så vänder det ju, men jag vet ändå inte om jag kommer att kunna känna någon större glädje över att jag förverkligar ännu en dröm. 

Jag tror inte att jag kommer att jag kommer att känna hur mycket glädje som helst över att jag förverkligar min dröm om 10 dagar. Jag är bara för trött och skulle jag börja fira detta med tex skumpa och party eller bara flippa ur totalt med galna blogginlägg så skulle ju det bara bli konstgjort och värsta skådespelet av mig. Jag vill mer än någonsin nu vara ärlig med vad jag känner när jag bloggar. Jag har ju bloggen bla för att jag vill skriva och dela med mig av hur jag känner mig. Den hjälper mig att faktiskt må mycket bättre bara jag är helt ärligt med vad jag känner. Naturligvis känns det bra att jag snart kommer att förverkliga en dröm som jag länge har haft, men som allt känns just nu så orkar jag bara inte bry mig just nu. Jag vill inte kämpa eller försöka känna på något annat sätt än hur jag faktikst känner mig. 

 

Jack
12 December, kl. 20:03 | Blogg;

Kämpa Danne :)

Livet går upp och det går ner, du har haft ett väldigt händelserikt år. Massor av träning och äventyr. Det kommer kännas bättre i januari när klarat av att nå din dröm!

Vi läsare hejar på dig och det blir alltid jobbigare när det är mörkt och kallt ute. Men du ska se att sommaren snart kommer.

Längtar efter att få följa jobbet med ditt nya kök. Är helt övertygad om att det kommer bli vännersborgs snyggaste.

Så hang in there Danne!

Lina
12 December, kl. 18:54 | Blogg;

Danne, det låter som att du lider av en depression. Googla och se om du tycker symtomen stämmer. Boka in en tid på din vårdcentral nästa vecka!

Kram

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE