Nyårsafton.

 
 
Jag sitter här på årets sista dag och det är bara skönt att man är ledig idag och jag är även ledig imorgon. Jag ska inte direkt göra något. Det blir inget party eller något firande. 

Jag har väl egentligen inga direkt intressanta nyårshistorier att berätta om. Genom åren har nog nyårsafton för mig varit som en helt vanlig dag. Jag har faktiskt oftast tagit det väldigt lugnt på nyår, och jag gillar det bäst. Jag kan  falla  in i tankar om att året snart är slut och sitter helst  här hemma och bara funderar över hur året har varit. Hur har detta året varit då?

När jag nu sitter här och funderar vad jag har åstakommit och gjort så är det ju egentligen inte så mycket. Jag lyckades i alla fall förverkliga min "ekonmidröm". Detta året har jag tänkt extremt mycket på ekonomin och pengarna. Hur ska jag få ihop allt och lyckas åtsakomma något som jag tidigare bara har funderat på i flera år. Denna grej med ekonomin tog mycket av min tid i år, men jag har väl gjort något annat också?

Jag vet att jag i år har varit mer ute i "svängen" mer än vad jag brukar. Jag har haft ganska många utekvällar med trevligt och roligt folk. Detta är ju inget som jag direkt bloggar om för jag tycker att sånt tillhör det mer privata. Jag har i år haft mer utekvällar än vad jag brukar ha i alla fall. Jag tror att det beror på att jag har jobbat så mycket under året. Jag hade ju ibland dagar där jag var 13 timmar på jobbet, flera dagar i rad. Dessutom kämpade jag på med min ekonomidröm som i perioder tog väldigt mycket tid och kraft. Att jag efter några tuffa dagar av mycket jobb och annat kände att jag ville gå ut och kolla nattlivet blev ju på något sätt en helt naturlig reaktion då. Jag sparade annars väldigt mycket pengar i år, men var det något  som jag spenderade mer pengar på än vad jag brukar göra så var det nog just på alla dessa utekvällar där man bara var ute för att ha det trevligt och slappa. Trevligt var det och slappa hade jag inga problem med att göra heller.  

 Annars när jag sitter här och funderar på vad jag har gjort under detta året så minns jag att jag tränade bra i somras. Jag körde ofta 2 pass med någon form av rörelse och aktivitet varje dag. Jag körde  pw på ca 4 km i en ruskig fart, flera dagar i veckan. Efter dessa rundor var jag helt slut,  det kändes ändå sjukt bra. Någon dag gick jag ut på en långpromenad på över 1 mil. Det blev en hel del träning på gymmet också. När hösten sen närmade sig så började jag ju även spela pingis. Jag minns att jag tyckte det var grymt kul att börja lira igen och jag tror att jag kommer att försöka träna så mycket pingis jag bara kan även nästa år. 

 
 
 
 
 
 
 
Hur nästa år blir får vi se. Det jag vet nu det är att jag om mindre än en månad har ett "flong" nytt kök. Det ska bli skönt att få lite nytt och det känns bra att man kommer igång med lite renovering här hemma. Jag har ju länge funderat på det, men aldrig gjort något. Nu gör jag något och det känns väldigt bra.
 
Gott Nytt ÅR!
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE