Lösningen blir kanske att jag får lösa det själv.

Jag funderar lite igen. Jag sitter här med blandade känslor. Jag mår lite dåligt och jag är lite arg över att jag inte bara mår bra. Samtidigt finns det saker som jag är glad över och mår bra av, men sånt som man inte mår så bra av har ju en tendens att ta över. Det är jobbigt just nu. Jag önskar jag kunde förklara bättre hur jag egentligen känner, men det kan jag nog inte.
 
Jag skulle precis just nu bara vilja sätta igång med att lösa allt som får mig att må dåligt. Man borde bara ta tag i allt och inte gå runt och tänka att man mår dåligt. Problemet är att jag vet att även om jag nu skulle försöka lösa allt just nu så kommer jag inte att lyckas. Jag är ju beronde av vad andra gör och dom behöver ju inte göra som jag säger och då får jag i slutändan försöka fixa det helt själv i alla fall. Just nu känns det som att så fort jag frågar någon annan om en grej som jag vill ha en lösning på så blir alltid lösningen att jag får lösa det själv. Det känns liksom hopplöst att komma vidare. Dessutom har jag inte kraft och ork just nu till att göra så mycket överhuvudtaget. Jag mår lite för dåligt och det tar på kraft och energi.  Det är precis att jag klarar att jobba. Känns rätt skönt att jag nu i alla fall  jobbar på det schema som jag vill ha. 
 
När jag i går kväll hade slutat och jobba så kände jag bara hur skönt det vara att slippa stress och  se massor av folk som springer runt var jag än befinner mig.  När jag slutade jobba i igår kväll så var jag helt ensam på jobbet. Eftersom det var så sent så är det ju alldeles tyst. I lugn och ro kan jag bara lägga in mina saker i skåpet. Kolla lite på vad jag har att göra nästa gång jag ska köra och sen kan man bara ta sig hemmåt. Det var en skön känsla.  När man är på väg hem så vet man att i morgon får jag sova ut och jag har ändå gott om tid innan jag ska ta mig till jobbet igen. Jag mår skit på ett sätt, men när det gäller jobbet så känns det ändå hyffsat bra. Jag är lite osäker bara på om jag orkar jobba alla dagar som jag har av arbete denna veckan. När jag mår som jag mår nu och tankar och känslor börjar snurra iväg så är det tufft att jobba på samtidigt. Vi får se hur det blir denna veckan? Har jag någon lösning, eller har någon annan någon lösning åt mig som funkar, eller blir lösningen att jag får lösa detta själv tillslut ändå?
 
 

Jonas
12 December, kl. 21:08 | Blogg;

Kämpa på Danne, vi är många som tänker på dig. Snart vänder det, hoppas jag!

Anonym
12 December, kl. 00:00 | Blogg;

det är okej att må dåligt ibland, man ska inte känna press att alltid vara på topp. Ta lite tid över jul och gör som du vill med saker och ting. Världen slutar inte snurra bara för att du inte är helt 100%. Ha det gott!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE