Kvällens tankar.

Hej!
 
Jag sitter här och funderar lite.. Idag har jag haft ganska mycket att göra. I morse tog jag tåget jag ner till Göteborg. Det var dags för en ny omgång av blodprover och jag skulle även lämna ett urinprov. Allt var över ganska snabbt. Det tar ju inte många minuter att tömma mig på lite blod. Sköterskan fyllde 2 små rör som ska skickas upp till Stockholm för analys. Exakt vad man tittar efter vet jag ju inte, men allt har med min hälsa att göra. Det känns bara bra och helt rätt att köra på med detta program som jag har fått av Mouna.
 
Jag tror även nästa år att jag kommer att fortsätta anlita SciLife Clinic för att få hjälp. Det handlar om så lite pengar nu per år så jag tycker att det är värt pengarna. Det kan jag lätt säga efter att ha kört på detta med Scilife i över ett år nu.
 
Jag har även idag beställt en ny resehandling, ett pass. Jag planerar ingen resa just nu, men mitt pass gick ut för ett halvårsen. Man vill ju inte att en möjlig resa till ett annat land ska falla på att jag inte har förnyat mitt pass. Just nu funkar det inte att bara ta någon "spontanresa". Jag känner nu att jag skulle vilja resa bort. Allt jag har att göra känns just nu bara för mycket och därför hade det varit skönt att bara få resa bort ett tag, men det funkar liksom inte just nu att göra så, men förhoppningsvis kommer jag ur det där med att greja så mycket somjag ibland gör från tidig morgon till sen kväll.  
 
Jag har också idag köpt ganska mycket fågelmat till Mimmi. Jag vill ladda upp med foder och sånt redan nu. Jag har börjat fråga lite folk om det finns någon som kan tänka sig att ta hand om min fågel när jag ska renovera köket här hemma. Den som tar hand om min fågel ska ju inte behöva köpa fågelmat och annat som behövs. Jag vill inte att Mimmi ska vara kvar här hemma under renoveringen av köket. Det kommer ju att smälla, borras och grejas. Det blir för mycket för en liten fågel som är väldigt lättskrämd. Det kan nog bli så att jag själv väljer att flytta till någon annan   under renoveringen. Jag har redan idag blivit lovad att jag kan bo i ett annat hem och jag får självklart ta fågeln med dit. Om jag ändå väljer att bo kvar så har jag ändå redan nu ordnat en annan bostad till Mimmi under själva renoveringen här hemma.  
 
När det gäller träningen så har jag tappat motivationen. Gymmet känns tråkigt och jag vill inte vara ute och promenera för jag tycker det är för kallt. Pingis spelade jag igår och jag tycker att nog att det är roligt, men det känns samtidigt  tungt att spela. Jag får mest kämpa och sen får man vara glad om man inte spelar riktigt dåligt. Kanske har jag lite problem med motivationen även när det gäller pingisen?
 
Jag är ändå på väg att komma ner på den vikten som jag under ganska lång tid nu har strävat efter att nå. Vad det beror på exakt vet jag inte för jag tränar ju inte bättre än tidigare. Men jag har väl under den här tiden med Scilife Clinic lärt mig så mycket om hur man ska sköta kroppen på ett bra sätt. Jag har ju också  gjort många förändringar i livsstilen under tiden  med Scilife så det ger liksom resultat i slutändan. Mycket av alla förändringar som jag har gjort känns nu helt naturliga att bara fortsätta med. Dom har blivit en vana och sitter liksom i "ryggmärgen" nu.  
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE