Klockan är mitt i natten

 Här sitter jag och tänker igen. Klockan är mitt i natten och jag har precis förverkligat en dröm som jag länge har haft. Nu har jag den privatekonomiska situtaion som jag alltid har velat ha. Jag har kämpat hela året för att komma dit jag är just nu med ekonomin. Egentligen är min sitution just nu ännu bättre än vad jag hade planerat från början, men i början av januari nästa år så ska jag ju renovera mitt kök och då har man ju några tunga utgifter som såklart kommer att påverka min ekonomiska sitution. Men jag kommer ändå att ha en hel del pengar kvar efter att köket är renoverat och därför så kommer jag att förbli nöjd med min privatekonomiska situation även efter att hela det nya köket är betalt. 
 
Nu har jag alltså förverkligat min dröm som jag har tjatat om här på bloggen i massor av inlägg. Det känns otroligt skönt att detta är klart nu. Detta har tagit så mycke kraft, energi och tid så jag fattar inte hur jag egentligen har orkat med. Jag är glad, men samtidigt är jag trött på skiten nu. Jag vill bara inte bry mig mer nu om cash och nya investeringar. Jag har gjort så mycket nu som jag tycker är värt att göra med detta, men samtidigt vet jag inte om det var värt att göra så mycket som jag faktiskt gjorde.
 
Jag är nöjd och glad, men  jag är för trött och inte i bästa psykiska balans. Jag mår ju inte så bra just nu och det har jag inte gjort på flera veckor. Pengar spelar ingen roll när det gäller välmåendet och därför så känner jag egentligen inte mycket mer än att detta med min dröm är klart nu och då släpper jag denna grej och funderar inte mer på den. Punkt slut och godnatt.
 
 
 

Anonym
12 December, kl. 01:07 | Blogg;

Först och främst får man väl ändå säga grattis till att du förverkligat din dröm om att få den privatekonomi som du så länge velat ha. Jag har förstått att du mår dåligt nu, och att du har gjort det under en tid, men tänk på det gamla talesättet "efter regn kommer solsken". Det ligger ändå ganska mycket i det talesättet. Livet har sina höjdpunkter såväl som sina lågmärken.
När den här jobbiga perioden är över så kommer du nog känna en större glädje och vara tacksam mot dig själv för att du faktiskt fixade den privatekonomi som du velat ha. Det gäller att inte tappa drivet helt när man mår dåligt, så att man senare kan se tillbaka på den jobbiga perioden och ändå känna att man fått ut något av den. Att man åstadkom något, och att allt inte bara "gick i svart".
Jag hoppas att du i dina mörka stunder kommer ihåg att vi följare tänker på dig, och håller tummarna för att du snart ska må bättre.
Livet är ju trots allt inte bara champagne, ibland är det kranvatten! Men vatten är ju faktiskt nyttigt, även om det är "trökigt" ;-)

Godnatt Danne, och stay strong!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE