Juldagen

Nu börjar det bli väldigt kallt och imorse när jag tittade ut genom fönstret så såg man spår av att den första snön hade fallit. Det var väl typ bara puder, men ändå. 
 
Jag har haft en ganska chill dag. Jag har jobbat, men bara några timmar nu under kvällen. Ikväll var det en sådan arbetspass igen där det bara kändes som jag var den enda som arbetade. Till och med en viss mack här i stan var stängd idag.  Jag minns när jag såg att den var stängd  att jag tänkte då att jag nog aldrig har sett att den macken inte har varit stängd tidigt på kvällen, men idag var det var det så. Tänk att man kan sitta på jobbet och göra sådana helt oviktiga iakttagelser. Då är det väldigt lugnt på jobbet. 
 
Annars funderar jag mycket på mitt kök. Jag har klart för mig hur jag vill inreda köket efter att själva renoveringen är klar. Men problemet är att jag har så svårt att slänga saker. Jag har mycket gamla skålar, burkar och annat som man kanske behöver ha i kök. Jag vill ha mycket nya grejer till mitt nya kök, men samtidigt har jag svårt att slänga de jag redan har. De finns mycket som jag tycker är fint.  Vissa saker har jag inte något som helst problem med att bara slänga, men så finns det en del grejer som jag på ett sätt vill ha kvar när jag får mitt nya kök.  Problemet blir bara att jag kan känna att lite av de gamla som jag skulle vilja ha kvar inte passar in när jag får  mitt nya kök.
 
Men sen tänker jag lite praktiskt också. Det finns faktiskt folk som undrar varför jag har en vaxduk på mitt köksbord. Jag kan säga direkt att det är inte för att jag tycker att det är snyggt vaxdukar. Jag har en vaxduk bara för att den är så lätt att hålla rent. Det blir liksom aldrig någon fläck eller nåt. Dessutom håller den ju i evigheter innan man behöver byta. Men jag är tveksam till om vaxduken passar in i mitt nya kök, fast det är ju inget fel med vaxdukar. Funderar jag lite kring färgen så kan jag säkert få en vaxduk att passa in i mitt nya kök. 
 
Sånt här tänker jag mycket på just nu. Mitt kök ska bli perfekt, och då försöker jag tänka på allt, men men....
 
Nu ska jag sova. Imorgon har jag en likande dag som den idag. Mycket chilla blir det, men jag har lite jobb också. Dessutom funderar jag nog vidare på hur jag ska få till det perfekta köket. 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE