Jag gillar ju burgare.

 Har haft en ganska lugn dag. Jag går mest runt och väntar på att jag ska kunna förverkliga min dröm. I natt fixar jag detta och det ska bli skönt. 
 
Både igår och idag har jag gjort mina egna buragre. Igår var den vanliga burgaren och idag blev det en fiskburgare. Ibland kommer jag på hur jävla mycket jag älskar burgare. Mina två senaste burgare som jag har gjort har blivit riktigt lyckade. Jag är ganska bra på vissa saker i köket. Tänk hur bra jag blir på burgare när jag får ett "flong" nytt kök
 
 
 
 Hamburgare är ju inte bara väldigt gott. Man kan ju variera i det oändliga. Helt vanlig burgare, ägg och bacon kyckling, fisk lamm. Vegetarisk burgare kan man ju också göra.  Jag har faktiskt en jättebra bok som ger mig massor av inspiration när jag villl göra en riktigt god burgare. Man kanske inte behöver en receptbok för att göra burgare, fast det kan vara bra så man inte blandar för mycket med med helt fel ingredienser som kryddor, såser och annat. Man kan ju prova sig fram lite själv, fast jag tröttnar ganska snabbt om jag misslyckas med smaken en gång. Bättre då att kolla boken liksom.
 
 
 
 Hoppas ni alla får en bra kväll!
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE