God Jul!

Jag har haft en bra julafton. Jag har varit ensam större delen av denna dagen, men det är inget som jag tycker är tråkigt eller känner mig ledsen för.  Dessutom firade jag och mina närmaste lite  julafton redan i måndags. Det var jätte lyckad och det bästa är att det inte fans några måsten med vårat julfirande. Alla gör som dom vill liksom.
 
Jag är bara nöjd över att jag och mina närmaste aldrig firar jul på "vanligt" sätt. Grejen är att alla får göra som dom vill. Själv sitter jag gärna hemma och myser på julafton. Jag kollar såklart en del på tv, men framförallt så slappar jag väldigt mycket. Mer än vanligt tror jag. Är det någon dag på året sopm jag verkligen ser till att "bara vara"  så är det nog på julafton. Jag kan ha en sådan dag på nyårsafton också. Bara mys pys liksom och jag mår defentivt inte dåligt av att jag är helt ensam under dessa dagar. Idag har jag fått denna julafton precis som jag ville ha den.  Jag började dagen med att gå hem till pappa. Syrran och henns kille var ju fortfrande kvar i stan och dom bor ju hemma hos pappa de dagar som dom är här på besök. Imorse hade syrran fixat lite grötfrukost så jag började min julafton med lite lyx. Riktigt god frukost och jag fick den till och med serverad. 
 
 
Det var dagens lilla julfirande med några av mina närmaste. Efter frukosten så gick jag till mataffären och storhandlade. Jag vill ha mat hemma under jul och mellandagarna så jag slipper springa ut för mycket och snurra under alla helgdagar som nu kommer. Jag vill inte känna någon stress efter jul heller. Jag tycker också att det är ganska bra att storhandla på julafton eftersom det är ju inte så mycket folk i mataffären då som det tex är dagarna innan julafton. 
 
Nu har jag ganska mycket mat och jag klarar mig på de jag har köpt resten av året. Det kommer nog och bli oändligt många varianter av burgare i mellandagarna. Det är bara så gott med burgare som man gör själv. Det spelar ingen roll om man gör dom med kött, kyckling eller fisk. Man kan få alla varianter på burgare hur goda som helst. Idag blev det fiskburgare till lunch. Väldigt gott, såklart. Skinka, köttbullar och prinskorv har jag ätit 2 dagar i rad nu och man blir gansak trött på att äta de där. Dagens lunch fick bli fiskburgare liksom. 
 
 
Efter lunchen var det mycke tv och massagestol för min del. Jag gör väl som typ 3000 000 andra gör just på julafton. Kollar på Kalle Anka och hans vänner önskar God Jul. Kanske har jag ändå några traditioner och måsten på självaste julafton. Jag känner i alla fall att jag verkligen inte vill missa att se årets julvärd i SVT, Kalle Anka, och Karl-Bertil Jonsson. Det är något som händer med mig, och säkert många andra också  efter klockan tre på julafton varje år. Man vill liksom bara se detta och inte missa nånting, fast man har sett allt många gånger förut. Konstigt att det kan vara så liksom.
 
 
 
 
 
Jag har som sagt haft en bra julafton  eftersom den har blivit som jag ville ha den. Mina julklappar fick jag i måndags och det var verkligen sånt som jag behöver. Knivar och en stekpanna. Passar ju perfekt nu när jag snart ska få ett "flong" nytt kök. Jag fick en hel del pengar också och dom kan jag ju använda till att köpa ännu mera grejer till mitt kök som efter jul och nyår ska fixas till och bli helt perfekt.
 
 
 
 Nu vill jag önska er alla en God Jul och en go fortsättning. 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE