Från morgon till natt

Jag kom hem för bara en liten stund sedan. Puh, vilken dag! Jag har varit igång från tidig morgon till mitt i natten. Mycket tankar och en del  tomhet… Men dagen har ändå känts bra!

Den här dagen har var lite upp och ner, men mest har den varit bra…

I morse ringde jag några samtal som handlade om mitt kök. Planeringen nu är i full gång. Jag vill inte stå där renoveringen drar igång och på den dagen komma på att jag har missat att fixa något som bara måste funka när man renoverar ett kök. Nu känns det som det har börjat på allvar. 

Sen hade jag någon timme eller två innan jag skulle börja jobba. Då passade jag på att greja lite med vardagligt "trögöra" Städa och så.

Efter detta var det busskörning som gällde. Jag hade ett lugnt pass. Mycket tid gick åt till att bara tänka. Jag hade tid att tänka mycket eftersom jag under kvällen hade många små korta pausar och någon ganska lång rast. Jag tänkte nog en hel del, fast inte en enda tanke som handlade om några pengar eller privatekonomiska grejer.  Det känns väldigt skönt att jag inte grubblar över pengar och privatekonomi längre. I alla fall inte på samma sätt som jag har gjort under de flesta dagarna under detta året.. Måste ha varit första dagen det här året som jag inte funderade över vad jag skulle göra sen efter arbetet för att tjäna mera pengar på min fritid. Idag måste vara första dagen i år som jag inte har tänkt på allt som kan gå fel på nästa grej som jag ska försöka tjäna pengar på. 

Efter jobbet gick jag hem till pappa. Det var lite julfirande som gällde. På julafton ska brorsan dra utomlands och eftersom han fattas på julafton så är det ju bättre att ta någon annan dag att fira lite jul på. Det blev lite julmat och öppna klappar. Vi spelade även lite spel och prata skit.

Denna julafton är nu över för min del. Imorgon får jag se om jag sover ut eller går upp tidigt igen. Jag börjar jobba ganska sent på eftermiddagen. Vad jag hittar på innan får jag se. Det känns skönt att jag också i år inte har känt av någon julstress. Jag tar det bara lugnt och bryr mig inte om några måsten till jul. Det känns bara så jävla rätt. 

 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE