Tankar om blogg, 2014 och 2015

 Jag sitter här framför datorn och detta blir nog det sista inlägget år 2014. Jag funderar över denna bloggen. Hur ska man blogga nästa år? Vad ska jag skriva om då?
 
Nu i början av nästa år kommer jag säkert att blogga om mitt "flong" nya  kök som jag kommer att få upp i januari. 

Annars får jag se hur jag tar den bloggen vidare under 2015. Jag har inga planer för bloggen så. Bara mycket tankar och funderingar.

Sen en tid tillbaka har jag tex funderat på att skriva om hela mitt liv, från när jag var riktigt liten och fram till nutid.  Typ en självbiografi i bloggform. Fast det kanske är för svårt? Det är ju i alla fall något som man inte skriver färdigt på en dag eller två. Dessutom kanske ett sånt skrivande bara kommer att få mig att må dåligt, fast det vet jag ju inte förrän efteråt. Hur jag känner nu är ju det enda jag kan veta och som jag tänker nu så vill jag fundera ett tag till på om jag ska blogga om hela mitt liv som det har varit. Det kanske inte är så intressant egentligen, men för min egen skull så kan det vara bra, eller kanske inte.

Vi får se hur jag gör framöver när det gäller den grejen helt enkelt. Om jag väljer att köra på den grejen så vill jag känna att det känns rätt för mig och att jag har en plan hur jag ska lägga upp allt. 

 
Jag kommer nog att fortsätta blogga även nästa år i alla fall. Om vad och hur mycket tid jag kommer att lägga på bloggen vet jag inte nu.  Jag har mina tankar och funderingar och dom känns bra att skriva om. Jag skriver mycket om vad jag känner. Jag tror någonstans att jag på sikt mår bättre om jag helt ärligt berättar hur jag faktiskt känner mig. 
 
 
 Jag gillar att blogga och jag tycker det är kul. Jag skulle vilja vara lite bättre på det. Jag är ju inte så bra på att skriva och mina bilder som jag lägger upp är ju inte märkvärdiga heller, men det spelar ju ingen roll. Man får ju blogga i alla fall. Man behöver inte vara bra på det. Det räcker att man tycker att detta är roligt, mer än så tycker inte jag att man ska bry sig. 
 
 
 
 
Avslutningsvis vill jag nu önska er alla ett GOTT NYTT ÅR.
 
Själv har jag haft ett ganska bra år där mycket har gått bra, men jag har tyvärr inte mått så bra. Jag har i perioder  varit deprimerad och nedstämd. Känslomässigt har 2014 varit mycket upp och ner. "Höga toppar" har jag haft, men också  "djupa dalar".
 
 Ekonomiskt har detta året varit bättre en något annat år i mitt liv. Jag har tjänat mer pengar än vad jag någonsin tidigare har gjort under ett och samma år. Jag har under detta året tjänat mer pengar på att köpa och sälja saker än vad jag har tjänat på att arbeta som bussförare.  Det kan jag ju inte vara missnöjd med, men sanningen är ju att när man inte mår så bra, då spelar pengar ingen roll. Om jag inte visste det tidigare så vet jag det nu. 
 
Nu blir det snart 2015 och jag hoppas att det blir ett bra år. Jag kommer att få nya problem, men också nya möjligheter som jag kan göra något bra av. Problem är ju till för att lösas. Lös de problem som kommer och vänd dom helst till din fördel.
 
Hoppas ni  får en trevlig kväll. Och som sagt: GOTT NYTT ÅR!!!
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE