2014 12 18

Har jobbat lite nu under förmiddagen. Jag jobbar ju bara eftermiddag och kväll i egentligen, men ibland kan man ju ändra om lite så att allt blir mer behagligt. Jag behöver juu det nu när jag inte mår så bra.
 
Skönt att man redan är hemma och att man bara har jobbat ca 3 timmar idag. Jag skulle egentligen har varit helt ledig  och jobbat i helgen. Men jag jobbar några få timmar idag och ett lite längre pass i morgon än vad det var tänkt från början. Sen får jag ledigt helgen när jag egentligen skulle ha jobbat och så får jag jobba lite till på en dag nästa veckan när jag egentligen skulle ha varit ledig. Att det ändras handlar bara om att jag ska må bättre och slippa att gå in i väggen och sjukskriva mig. Jag mår fortfranade ganska dåligt, men jag känner mig i alla fall lite piggare nu. Jag har ju fått sova ut ganska mycket den senaste tiden och nu börjar kroppen svara genom att bli piggare. Det är ju något positivt i alla fall.
 
Nu håller jag på nere i tvättstugan. Jag tror att jag har börjat tvätta lite oftare nu sen jag bytte schema på jobbet. När jag hade mitt förra schema så hade jag ju perioder där jag inte gjorde mycket annat än jobbade, åt och sov. Tvätta tex kunde jag inte göra mycket mer än en gång i veckan och då blev det så mycket tvätt vid just det tillfället då jag hade möjlighet att tvätta.  Så är det ju inte ens i näreheten av att vara längre. Nu kan jag boka en tid tex 2 gånger per vecka istället och då blir det ju såklart mindre kläder ooch sånt att slita med vi dessa tillfällena. Jag tror att jag ska fixa lite med vardagligt "trökgöra" nu i någon timme i alla fall. Det är så skönt att få gjort lite innan helgen, julen och mellandagarna.
 
Sen får vi se hur resten av denna dagen blir. Jag planerar inte så mycket längre eftersom jag bara känner direkt när jag börjar tänka långt fram att jag mår dåligt av det. Ibland händer det så jäkla mycket som man aldrig kan räkna med också. Då känns det bättre att bara vara i nuet och ta allt som det kommer. 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE