Vad ska man rösta på?

 
 
Vad ska man rösta på den 14 september? Jag vet nästan aldrig vad jag ska rösta på. Jag har naturligtvis lite åsiikter.
 
Jag tycker att det är viktigt att alla som lever här i Sverige ska ha det hyffsat bra. Det är inte bra med för stora diffar mellan rika och fattiga. Fast jag tycker samtidigt inte om att betala mycket i skatt, och det är fel att höja skatten. Jag vill behålla mina pengar som jag jobbar ihop. Kan man handla mer så skapar det mer jobb tror jag. En annan sak som också skapar jobb är ju om det startar företag. Jag gillar när politikerna fattar beslut som gör det lättare för egna företagare att driva sin verksamhet på ett lönsamt sätt. Där det finns företag där finns det ju jobb liksom..
 
Men vad ska man rösta på? Jag är en person som har många yrkesverksamma år kvar. Jag har idag fast anställning och jobbar heltid. Jag är nästan aldrig sjukskriven.. Jag är singel och har inga barn och bor i en bostadsrätt. Lönen jag får räcker till för att jag ska kunna försörja mig och jag kan också lägga undan en slant till en hyffsad semester.
 
Vilket parti kommer att göra saker så att jag kan fortsätta ha det bra och få det ännu bättre? Dom flesta partiledarna som jag har lyssnat på hittills pratar ju mycket om dom som har det svårast i vårat samhälle och vad våra folkvalda vill göra för att dom mest utsatta ska få det bättre. Det är naturligtvis bra, men var kommer jag själv in i bilden. Jag hör aldrig att man pratar om vad man ska göra för en man som har ett heltidsjobb och klarar sig på sin lön, fast måste kämpa för att fixa sånt som han drömmer om. Jag vill kuna fixa det jag drömmer om hur lätt som helst! VEM SKA JAG DÅ RÖSTA PÅ?
 
Jag vill ju rösta på det partiet som gynnar mig mest, men samtidigt vill jag att alla ska ha det hyffsat bra eller bäst. Av någon konstig anledning så känns det som att ju mer jag lyssnar på politikerna för de olika riksdagspartierna, ju mindre angelägen är jag att rösta på just det partiet som dom företräder.
 
Jag vet aldrig vad jag ska rösta på innan ett val. Fast jag vet alltid vad jag absolut inte ska rösta också. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE