Tar en dag i taget när det gäller allt.

Man jobbar på, fast jag tycker inte det känns så tufft. Det funkar bra det där när man bara tittar på schemat en dag åt gången. Jag gör min arbetsdag och sen kollar vad jag har att göra nästa dag. Det känns inte som man har så mycket att göra helt plötsligt och på något sätt har jag blivit mycket lugnare och mer avspänd nu av att inte veta så mycket hur jag jobbar flera veckor framåt. 
 
Jag har nu börjat göra på detta sättet när det gäller andra saker också. När och hur mycket jag ska träna tex under en vecka  funderar  jag inte alls kring längre. När jag är mer spontan och bara bestämmer mig att nu ska jag dra till gymmet eller ta mig ut på en pw, då blir det så väldigt mycket roligare. Jag tränar ju inte bättre för att jag flera dagar i förväg har planerat när och vad jag ska träna. Jag vet vad jag har för mål, men jag behöver ju inte mer att grubbla över när det gäller min träning. Dessutom blir det ju också roligare att bestämma sig från dag till dag vad man ska träna. Planera, analysera och fundera över hur mycket jag ska träna tror jag inte gör att jag tränar bättre. Risken är nog att det kan bli sämre eftersom träningen inte alltid går så bra som man vill eller har tänkt sig. Psykologiskt kan det då kanske bli så att man gå ner sig eftersom man inte har kört på så som man planerade att man skulle göra. Grejen är: Känner jag för att köra, kör. Känner jag inte för att köra, kör inte. Jag tränar så mycket nu ändå så jag har viss abstinens på detta ändå. Om jag inte kör klockan 21:00 på en  fredag så är jag ganska säker på att jag senast klockan 09:00 på en lördag kör ett grymt träningspass som känns både motiverande och roligt. Jag bestämmer mig för stunden och percis som med jobbet så tar jag en dag i taget även när det gäller träningen. 
 
När det gäller min ekonomiska dröm tänker jag likadant. Jag tar en dag i taget. Jag har ju redan i flera år nu funderat på vad jag ska göra under 365 dagar under ett och samma år för att min ekonomiska dröm ska bli verklighet. Jag vet vad jag har att göra ända fram till slutet på december i år. Jag kan inte skynda på detta och jag måste göra allt rätt ordning för att jag ska sätta min dröm. Jag vet precis vad och när jag ska göra vad. Tänker jag för mycket och försöker skynda på detta då kommer det bara att kännas för stort för mig och då kanske jag misslyckas pga av att jag inte låter allting ta den tid det tar. 
 
En dag i taget funkar verkligen! Det är lättare att bara slappna av när man tar dagen som den kommer och inte planerar för långt fram i tiden.  Man mår mycket bättre när man inte försöker att ha mer koll än vad man faktiskt behöver ha. 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE