TAGGAR NER OCH LÅTER TIDEN GÅ.

Jag har kommit till en punkt med min "ekonomidröm" där jag nästan har slutat att investera. Jag har känt mig osäker på vad jag vill sätta pengarna i. Jag har gjort ganska många investeringar under året, men den senaste tiden har jag medvetet "taggad" ner lite.  De finns lite grejer som jag funderar på OM jag ska göra, men jag känner mig osäker och då är det bara bättre spara pengar på banken istället.
 
 Nu känns det alltså bara säkrare att låta tiden gå, spara pengar och låta värdet på de jag redan har satsat pengar i stiga uppåt. JAG VET REDAN NU ATT JAG KOMMER ATT FÖRVERKLIGA MIN DRÖM I ÅR. Bara jag väntar till slutet av december för då är jag i ett läge där jag lätt kan fixa allt som jag har drömt om att få.
 
Det känns bra att jag inte bara blåser på med nya investeringar. Jag tänker och har huvudet med mig hela tiden. Om jag gör dumheter så kan jag ju fortfarande misslyckas, men jag är ju så noga med allt som handlar om min "ekonomidröm" så jag borde inte kunna misslyckas. 
 
 
När detta året är slut så har jag lovat mig själv att jag aldrig mer igen ska sträva efter att tjäna ännu mer pengar. Allt jag gör i år får fan räcka! Det är inte värt att sträva efter mer. "Mycket vill ha mer" sägs det, men jag känner inte så. Jag skulle kunna göra mycket mer, men jag vill inte leva ett liv där jag bara försöker tjäna mer och mer pengar och samtidigt göra det till en sport där jag kan se hur mycket jag kan spara. Jag känner att jag vill komma till en punkt där jag kan säga att nu är jag nöjd.  Det kommer jag att vara i slutet av december i år. 
 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE