Motivationen är att nå målsättningarna.

 Skönt att ha en ledig helg. Jag känner mig lite sliten. En hel del jobb har det ju varit och träningen kör jag på med.
 
Nu under förmiddagen har jag kört lite gym. Jag fokuserade mycket på ryggen . Jag glömmer ju lätt att träna och den delen av kroppen så det är nog bra att köra pass regelbundet där man fokuserar på ryggen. På så sätt får man väl bättre hållning kan jag tänka mig.
 
Förövrigt så kan jag säga att det känns ganska bra med träningen. Jag får kämpa mer nu än tidigare för varje vecka ställer jag större krav på mig själv. Det kan kännas lite tufft innan man ska köra ett pass. Man tvekar lite när man är här hemma. Sängen känns skönare eller så kan jag tänka att idag räcker det med att sitta i massagestolen. Fast dom där tankarna slår jag bort rätt snabbt och dessutom har jag kommit förbi den där sk fasen där jag tror att om jag vilar nu så kommer jag att träna bättre sen.
 
Jag har fattat nu att ska jag nå mina mål så måste jag köra på med träningen. Då gör jag det! När jag sen har fixat de målsättningar som jag nu har, då kan jag kanske vila mer sen, men det får vi se då. Motivationen till att träna på får jag av att jag tänker att jag har målsättningar som jag vill uppnå nu, och då finns det inget annat att göra än att träna på. Jag kan ju inte nå dom genom att vila.
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE