Lördag ❤️

Igår blev det för mycket på något sätt. Jag var så trött s¨å jag kände att jag var påväg att somna framför tv:n. Det brukar jag typ aldrig göra. Käner jag så då måste jag nog bara gå och lägga mig. När jag gick och la mig så somnade jag säkert på 5 minuter. Jag vaknade mitt i natten och undrade vem det var som pratade. Jag gick upp och fick se att jag hade glömt att stänga av tv:n, släcka en lampa och stänga av datorn  igår kväll. Så trött var jag alltså.
 
Idag har jag varit och tränat ett pass på gymmet. Jag körde bra tycker jag. Jag fortsätter med min "taktik" som jag nu har haft sedan i mitten på juni och som har funkat jättebra. Taktiken är ju att köra på med sånt som jag vet att jag klarar under en längre tid. Det är ju meningslöst om jag orkar något i tex 5 pass och sen lägger jag ner det för tid och evighet. Jag kör på, men tar det steg för steg. Jag trappar upp träning så att jag känner att jag orkar hela tiden och inte lägger av. Jag både känner ju och ser skillnaden så nog  kommer detta att funka för mig. 
 
 
 
Nu blir det nog en hel del slappa och sen får vi se om jag tränar mer idag. Det finns att greja med här hemma. Ingen har städat, diskat eller tvättat under tiden som jag har varit på gymmet.
 
Ha en trevlig dag!
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE